Un triunghi amoros celebru şi interzis: cum s-a iubit Elizabeth Taylor cu soţul celei mai bune prietene

shutterstock-717440869.jpg

A început o aventură cu Richard Burton în timpul filmărilor pentru “Cleopatra” foto Shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

În lumea Hollywoodului, scandalurile şi poveştile dramatice, pasionale nu au lipsit vreodată. Triunghiul amoros dintre Debbie Reynolds, Eddie Fisher şi Elizabeth Taylor a ţinut paginile revistelor de scandal de la acea vreme.

S-au împrietenit încă din adolescenţă

Debbie Reynold obişnuia să meargă împreună la şcoală cu Liz, între filmări. Elizabeth era deja un star atunci când Debbie a cunoscut-o la vârsta de 17 ani. Prietenia puternică dintre ele a continuat inclusiv în timpul mariajului cu Eddie Fisher. Aceştia s-au căsătorit în anul 1955, iar în următoarea perioadă s-a născut Carrie Fisher (care ulterior va deveni cunoscută pentru rolul ei din Războiul stelelor). 

Actorul i-a fost alături lui Liz în clipele cele mai grele 

Cel puţin, în primii ani de căsnicie, Debbie şi Eddie erau văzuţi de multe ori în compania celor mai buni prieteni: Elizabeth şi iubitul ei de atunci - producător de film - Mike Todd cu care s-a şi căsătorit ulterior. În 1958, când Debbie a născut cel de-al doilea copil - un băieţel -  i-a pus numele Todd în onoarea prieteniei frumoase pe care o legaseră. La câteva săptămâni după asta, un eveniment tragic s-a năpustit asupra lor.

Citește aici despre ce a fost vorba și povestea triunghiului amoros cu Liz Taylor în rol principal.

Loading...

Citește și

  • Actriţa de 79 de ani a aflat în anul 2004 că are probleme de inimă, dar nu le-a dat mare importanţă. În timp, însă, acestea s-au agravat şi au adus la decesul lui Taylor.

  • S-a stins o mare stea. Elizabeth Taylor a încetat din viaţă ieri-dimineaţă la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, vegheată de cei patru copii ai ei. A murit împăcată, fără să spună nici un cuvânt.