Un tătic de nota zece! Ashton Kutcher și-a dus fetița la minigolf

hepta_3468896.jpg

ashton copil parc minigolf
Ashton a învățat-o golf pe micuța Wyatt Isabelle
foto: Hepta

Săptămâna trecută, fotoreporterii de peste Ocean au surprins câteva cadre inedite cu Mila Kunis și băiețelul ei, Dimitri. În acest weekend, i-a venit rândul tăticului Ashton Kutcher să-și scoată fetița la plimbare.

Sunt un cuplu modern, discret și au acasă două comori. Mila Kunis (34 de ani) și Ashton Kutcher (40 de ani) își dedică mare parte din timpul lor creșterii celor doi copii. Dacă Mila petrece mai mult timp cu mezinul familiei, Ashton are grijă ca micuța Wyatt Isabelle să nu se simtă neglijată.

daass.jpg

mila kunis copil parc dimitri
Mămica Mila e topită după micuțul Dimitri
foto: Hepta
 

Actorul și fetița de trei ani și jumătate au fost fotografiați în weekend în Los Angeles. Ashton și-a dus fetița la golf și a învățat-o cum să țină crosa în mână și cum să lovească mingea. Tătic răbdător, Ashton a petrecut câteva ore cu Isabelle, după care cei doi au plecat spre casă.

hepta_3468901.jpg

ashton copil parc minigolf
Ashton petrece mult timp cu fiica sa
foto: Hepta

 

Deși golful este considerat sportul preferat al bogaților, Ashton și Mila au declarat recent că nu au de gând să-și răsfețe copiii și nici să-i învețe cu lucruri scumpe. 

Actorii au o avere de 255 de milioane de dolari, însă au decis deja să-i dezmoştenească pe cei doi copii ai lor. EI susţin că nu vor lăsa nimic ca moştenire odraslelor lor. “Ne vom da toţi banii pentru opere de caritate. Dacă fiica şi fiul nostru îşi vor face firme, vom investi în acestea, dar nu le vom lăsa nimic ca moştenire”, a declarat recent Ashton Kutcher, care mai spune că nu vrea copii răsfățati.

Ashton Kutcher şi Mila Kunis

Ashton Kutcher şi Mila Kunis
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari
Foto: Guliver/Splashnews

 

Mila și Ashton au început să se întâlnească în 2012 și s-au logodit doi ani mai târziu. În octombrie 2014, actrița a născut o fetiță, Wyatt Isabelle, primul copil al cuplului. În iulie 2015, actorii s-au căsătorit, iar în decembrie 2016, Mila l-a adus pe lume pe Dimitri.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1