Un actor în vogă, dezvăluiri fără perdea: «Petrecerile de swingeri mi-au salvat căsnicia»

thomas-middleditch-si-sotia

thomas middleditch si sotia
Thomas Middleditch şi soţia sa, Mollie
Foto:GettyImages

Situaţiile neplăcute cer soluţii inventive! Pare să fie ideea care i-a trecut prin minte actorului Thomas Middleditch atunci când a ajuns la concluzia că mariajul cu soţia sa se afla la un pas divorţ. Care a fost rezolvarea problemei conjugale? Nu una tocmai ortodoxă, potrivit unor critici. Actorul şi partenera sa de viaţă au decis să frecventeze cluburile de swingeri pentru a menţine aprinsă flacăra iubirii şi, conform declaraţiilor oferite de acesta, soluţia a fost una care le-a salvat căsătoria.

Thomas Middleditch, actor cunoscut pentru rolul avut în serialul Sillicon Valley, a dezvăluit modalitatea inedită prin care şi-a salvat mariajul aflat într-un mare impas. El i-a mărturisit soţiei sale, la scurt timp după ce au trecut pragul ofiţerului stării civile, faptul că simţea nevoia să întreţină relaţii sexuale şi cu alte femei şi că relaţiile monogame nu erau tocmai pe placul său. Soţia lui, Mollie Gates nu a fost deranjată de afirmaţia acestuia. Din contră, ea a încercat să găsească o rezolvare convenabilă, aşadar au început să participe la petreceri frecventate de cei care fac swing. 

dragoste_0.jpg

cupluri swing
Swingul este experimentat de persoanele nonconformiste, lipsite de inhibiţii şi care nu prea cunosc noţiunea de gelozie
Foto: 123RF

"Nu ştiu cât de multe pot povesti întrucât nu doresc să o supăr pe soţia mea, Mollie. După ce m-am căsătorit i-am spus că va fi nevoie să ne situam în afara tradiţiilor din punct de vedere sexual. Spre fericirea mea, în loc să mă înjure a fost de acord să găsim o soluţie. Să fiu sincer, swinging-ul ne-a salvat căsnicia. Avem aşteptări diferite, dar este mai bine să vorbeşti constant despre asta decât să te simţi neînţeles şi să simţi nevoia să te ascunzi. Mă consider un pervers, dar o iubesc pe Mollie aşa cum nu am iubit pe nimeni altcineva", au fost cuvintele lui Thomas, potrivit mirror.co.uk. 

Ce sunt swingerii?

Swingul este o practică de când lumea, dar puţini sunt cei care ştiu cu adevărat ce presupune acest lucru. La întrebarea „Ce sunt swingerii"? răspunsul este foarte simplu: swingerii sunt acele pesoane, acele cupluri care fac sex în aceeaşi încăpere, cu sau fără schimb de parteneri.

  • Sunt foarte multe cupluri de swingeri în întreaga lume dispuse să-şi schimbe partenerii între ei pentru un plus de prospeţime şi noutate în viaţa lor sexuală.  Specialiştii spun că acele cupluri care sunt dispuse să facă sex cu schimbarea partenerilor au această dorinţă de a încerca noi senzaţii tari, fie pentru că practică sporturi extreme, fie pentru că sunt dependenţi de unele substanțe interzise considerate droguri.
  • Pentru a practica swingul trebuie să ştii exact ce presupune ca să nu se transforme într-o experienţă traumatizantă. Din acest motiv trebuie să se ţină cont de anumite aspecte deosebit de importante pentru viaţa ulterioară a cuplului. Încrederea trebuie să fie pe primul loc, iar partenerii trebuie să-şi cunoască foarte bine dorinţele, să fie deschişi şi pregătiţi pentru ce va urma. Ce sunt swingerii? Swingerii sunt acele persoane excentrice şi lipsite de prejudecăţi, două premise obligatorii dacă vrei să ai succes în această practică sexuală.
Loading...

Citește și

  • Ce sunt swingerii

    Swingul este o practică de când lumea, dar puţini sunt cei care ştiu cu adevărat ce presupune acest lucru. La întrebarea „Ce sunt swingerii"? răspunsul este foarte simplu: swingerii sunt acele pesoane, acele cupluri care fac sex în aceeaşi încăpere, cu sau fără schimb de parteneri.

  • Ce este swingul şi ce persoane îl pot practica

    Swingul este o practică veche de când lumea, dar puţini sunt cei care ştiu cu adevărat ce presupune acest lucru. Swingerii sunt acele pesoane, acele cupluri care fac sex în aceeaşi încăpere, cu sau fără schimb de parteneri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1