Un actor din Game of Thrones a scandalizat fanii! "Cel mai mult mi-a plăcut ideea de a viola"

jason-momoa-main.jpg

foto
Jason Momoa a interpretat rolul lui Khal Drogo, un conducător sălbatic şi violent
Foto:Getty

Jason Momoa (38 ani) este un actor care a atins apogeul carierei sale prin rolul pe care l-a jucat în celebrul serial Game Of Thrones. Imaginea sa de actor talentat care fură inimile admiratoarelor din întreaga lume prin interpetările sale a avut de suferit după ce a fost găsită o înregistrare ed la o conferinţă de presă la care a participat în anul 2011, alături de colegii săi din Game of Thrones.

Potrivit mirror.co.uk, în urma investigaţiilor în cazul producătorului Harvey Weinstein a fost găsită o înregistrare care îl pune într-o lumină nefavorabilă pe Jason Momoa. El a interpetat rolul brutalului conducător de oaste Dothraki, Khal Drogo şi se pare că scenele în care a jucat au avut un impact negativ asupra sa. În cadrukl interviului care a avut loc în San DIego el a făcut nişte remărci cel puţin ciudate atunci când a fost întrebat ce i-a plăcut cel mai mult în timpul filmărilor pentru serialul momentului. "Este vorba despre fantezie şi fantastic, sunt atât de multe lucruri pe care le-am putut face în film, cum ar fi să rup limba cuiva şi să scap nepedepsit pentru asta. şi, mai ales să violez femei frumoase pentru ca, ulterior, să mă îndrăgostesc de ele, înţelegeţi la ce mă refer?" Se pare că prietenii şi colegii săi nu au înţeles la ce se referă pentru că, la auzul acestei afirmaţii, au lăsat privirea în jos şi au părut foarte ruşinaţi de cele spuse de Jason.

emilia-clarke-as-daenerys.jpg

foto
Khal Drogo şi Khalesi în serialul Game of Thrones
Foto: HBO

  Remarca lui Jason a fost una care a lezat audienţa şi, deşi şi-a cerut scuze în mod repetat, cuvintele sale nu au fost iertate. "Încă sunt profund dezamăgit de mine şi de cuvintele insensibile pe care le-am spus cu ani în urmă. Ştiu că nici cele mai sincere scuze nu vor putea şterge ce am spus. Violul este o chestiune care poate afecta pe oricine şi nu este ceva despre care se poate glumi. Am făcut un comentariu complet lipsit de bunsimţ. Este inacceptabil şi îmi pare extrem de rău", este mesajul pe care Jason l-a scris pe pagina sa personală de Instagram la scurt timp după ce înregistrarea a fost făcută publică. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1