Ultimul gest al soțului lui Céline Dion pentru cântăreața îndurerată

celine_rene_nunta_0.jpg

celine dion rene angelil
René Angélil și Céline Dion s-au căsătorit în urmă cu 21 de ani

Ultimul gest al lui René Angélil față de soția sa, care i-a fost alături până în ultimele clipe, este de o delicatețe emoționantă. Soțul lui Céline Dion s-a ocupat de toate detaliile propriilor funeralii cu câteva zile înainte să moară, astfel încât soția sa să nu poarte și această povară după moartea sa.

Soțul și managerul lui Céline Dion (47 de ani) a murit joi, 14 ianuarie, cu două zile înainte de a împlini 74 de ani, după o luptă grea cu cancerul. René Angélil a vrut să-și protejeze soția de orice suferință suplimentară și a avut grijă ca totul să fie în ordine înainte să moară.

Prietena de-o viață a cântăreței, Annie Horth, a declarat pentru People că ”René a fost îndeajuns de generos ca să se ocupe el însuși de tot ce ținea de funeralii în ultimele luni pe care le-a petrecut alături de Céline”.

”Acesta este motivul pentru care Céline reușește să treacă acum prin toatea astea împăcată și calmă”, a adăugat Horth.

Funeraliile vor avea loc vineri, 22 ianuarie, și, așa cum a fost anunțat deja, cântăreața de origine canadiană nu va cânta la ceremonia de înmormântare.

Potrivit unor surse apropiate familiei, dorința lui René  a fost ca slujba de înmormântare să fie oficiată la biserica Notre-Dame din Montreal, acolo unde cei doi s-au căsătorit în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Cum René Angélil și Céline Dion  sunt niște superstaruri în Cnada, funeraliile managerului vor fi transmise de trei canale de televiziune, iar steagurile vor fi coborâte în bernă.

 

loading...

Citește și