Uite-o pe Susan Sarandon cum îşi plimbă ghipsul pe covorul roşu!

15khljk.jpg

Actriţa de 69 de ani şi-a rupt piciorul pe munte şi acum îşi reinventează stilul vestimentar

De trei săptămâni, Susan Sarandon umblă încălţată cu o orteză de 200 de dolari! Şi-a rupt piciorul în timpul unei drumeţii prin munţii din Colorado. Însă entorsa de gradul II de la gleznă nu a ţinut-o departe de covorul roşu.

Laureata cu Oscar şi BAFTA, Susan Sarandon reinventează moda în ultimele săptămâni. După ce la 22 martie şi-a frânt piciorul pe munte şi a avut nevoie să fie recuperată din sălbăticie cu ajutorul elicopterului, actriţa (69 de ani) e mai activă ca niciodată în viaţa mondenă. Îşi scoate câinele la plimbare însoţită doar de şofer şi participă la gale fără să folosească vreo cârjă. Se încalţă cu adidaşii de jogging atunci când evenimentul nu este de fiţe, iar când codul vestimentar o obligă, înfofoleşte orteza tip „Aircast Short” cu stofă albă şi o asortează cu hainele.

Deşi are trei copii, pe Eva Amurri (31 de ani), Miles Robbins (23 de ani)  şi Jack Robbins (26 de ani), Susan nu apelează la ei pentru că nu vrea să „fie o povară”. Îşi face cumpărăturile singură sau cu şoferul şi participă la galele UNICEF sau cinematografice ca şi cum nu ar avea nici o problemă la picior. Sarandon are o avere de 50 de milioane de dolari. A fost măritată cu Chris Sarandon între 1967 şi 1979 şi a trăit împreună cu actorul Tim Robbins din 1988 până în 2009. De când şi-a rupt piciorul a fost văzută plimbându-şi câinele în New York, la premiera „The Meddler” din Los Angeles, apoi la cea din New York şi la emisiunea TV a lui Jimmy Fallon. În plus, gurile rele spun că în acest weekend a fost la petrecerea lui George Clooney din Los Angeles.

Click! spune

Entorsa de gradul II presupune ruperea parţială a ligamentelor (n.r. talofibular anterior şi calcaneofibular, uneori şi tibiofibular). Refacerea articulaţiei necesită fixarea încheieturii în orteze sau aparat ghipsat. Durează până la 3-4 săptămâni.

Loading...