Uite cum şi-a serbat Jennifer Lopez gemenii! Max și Emme au împlinit 12 ani

Jennifer Lopez gemeni

Jennifer Lopez spune că îi consideră încă bebeluşi pe gemenii ei, deşi au împlinit 12 ani
Gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit vârsta de 12 ani
Foto: Instagram

Jennifer Lopez i-a sărbătorit sâmbătă pe gemenii Max și Emme care au împlinit 12 ani. Ea a postat mai multe fotografii cu copiii săi, de la naștere și până de curând.

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez (50 de ani) a arătat întregii lumi cum i-a serbat pe gemenii ei iubiţi. Ea a postat pozele cu copiii pe care îi are din căsnicia cu Marc Anthony pe reţelele de socializare. “Ştiu că aveţi 12 ani astăzi, dar veţi fi mereu bebeluşii mei”, a scris mama fericită, lângă pozele copiilor ei care au venit pe lume în 2008. “La mulţi ani frumoasele mele nuci de cocos!”, le-a urat diva gemenilor săi, folosind numele de alint ale odraslelor.

gemeni_jennifer_lopez.jpg

gemeni nou nascuti jennifer lopez
Max și Emme, în primele zile de viață
Foto: arhivă personală

Viitorul soţ al lui Jennifer Lopez le-a făcut urări gemenilor

jennifer_lopez_familie.jpg

jennifer lopez familie
J.Lo și logodnicul Alex Rodriguez, alături de copiii lor. Cei doi nu au niciun copil împreună
Foto: arhivă personală

Fostul jucător de baseball Alex Rodriguez (44 de ani), care este logodnicul lui Jennifer Lopez şi va fi cel de-al patrulea soţ al său, i-a felicitat de asemenea pe gemenii ei cu ocazia aniversării. “La mulţi ani Emme & Max!!!!! Sunt mândru de amândoi dintre voi şi bucuros că fac parte din viaţa voastră. Vă iubesc”, le-a scris acesta pe reţelele de socializare. Mai şocant este faptul că, deşi se pregăteşte să se mărite cu Rodriguez, fostul iubit al acesteia, actorul Ben Affleck (47 de ani), a spus recent că încă mai ţine legtura cu ea. Însă starul a ţinut să subşinieze că se bucură că JLo se căsătoreşte cu Alex Rodriguez, fiindcă este “sufletul ei pereche”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1