Uite cum i-au tăiat ambii sâni Angelinei Jolie!

Brad Pitt (49 de ani) a insistat să îşi facă analizele de Crăciun. Angelina Jolie (37 de ani) a dat atunci 2.900 de dolari pe testele de sânge. Cel mai urât coşmar a devenit realitate la scurt timp după Revelion: era condamnată la moarte dacă nu făcea ceva. Şi a făcut.

Angelina trăia cu marea spaimă că va avea aceeaşi soartă ca mama ei, răpusă de cancer ovarian la 56 de ani, şi bunica maternă, care a murit la numai 45 de ani. Atât de mult a suferit după pierderea mamei, încât şi acum se mai duce în camera din Hotelul L'Ermitage, unde aceasta a locuit în ultimii ani din viaţă, s-o simtă aproape.


În schimb, tatălui ei, John Voigt (74 de ani), Angelina nu-i face destăinuiri, actorul aflând din presă că fiica lui şi-a scos sânii. În timp ce se afla în vacanţa de Crăciun, în Insulele Turks and Caicos, mama lui Brad, Jane Pitt, a convins-o să se îngrijească de sănătate. Aşa au determinat-o să-şi facă un test de sânge care a costat 2.900 dolari (9.800 de lei). Testul a arătat că actriţa era purtătoarea genei mutante ce putea s-o îmbolnăvească de cancer la sâni şi ovare.

Atunci s-a decis să pună viaţa pe primul plan şi să nu se sacrifice pentru carieră. Angelina şi-a scos ambii sâni în acelaşi timp, supunându-se la proceduri dureroase începând din februarie şi până la sfârşitul lui aprilie. Chirurgul a efectuat incizii în partea de jos a sânilor prin care a eliminat glandele mamare şi ţesuturile adipoase.

Cu ajutorul unei lupe, medicul a curăţat bine zona, fiindcă orice bucăţică de ţesut glandular rămasă ar fi reprezantat un risc de cancer. Cavitatea a fost apoi bine dezinfectată şi umplută cu silicon sau ţesuturi proprii de pe abdomen sau fese. Vasele sanguine ale ţesuturilor sunt puse în legătură cu vasele de sânge de la subsuoară. Operaţia în sine este extrem de complicată şi solicitantă pentru organism.

Fiul cel mare, singurul care a ştiut


Ca doi părinţi grijulii, Brad şi Angelina au avut grijă ca micuţii să nu ştie prin ce chinuri trece mama lor. Actorul a avut grijă de cei 6 copii ai lor, Maddox (12 ani), Pax (9 ani), Zahara (8 ani), Shiloh (6 ani), şi gemenii Knox şi Vivienne, de 4 ani, cât timp iubita sa a fost supusă operaţiilor. Singurul însă care a simţit că se întâmplă ceva a fost Maddox. El a insistat să stea cât mai mult timp alături de mama sa în timp ce ea trecea prin procedurile de extirpare a sânilor.

Au păţit la fel

Kylie Minogue, 44 de ani- Cântăreaţa a fost diagnosticată cu cancer la sân în mai 2005 şi la 21 mai a fost operată, după care a început tratamentul de chimioterapie.

Jane Fonda, 75 de ani- Actriţa a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2010 şi în noiembrie 2010 tumoarea i-a fost îndepărtată.

Anastacia, 44 de ani- Diagnosticată cu cancer la sân în 2003, cântăreaţa s-a operat şi a făcut radioterapie, în februarie 2013, cancerul a recidivat.

Sheryl Crow, 51 de ani- Cântăreaţa a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2006, s-a operat, în 2011, cancerul a recidivat, dar tumoarea s-a dovedit benignă.

Sharon Osbourne, 60 de ani- Soţia cântăreţului Ozzie Osbourne, Sharon şi-a scos sânii în noiembrie 2012 după ce a aflat că era purtătoarea genei mutante care o putea îmbolnăvi de cancer.

Christina Applegate, 41 de ani- Actriţa, cunoscută mai ales pentru rolul din serialul "Bundy", a fost diagnosticată cu cancer la sân în august 2008 şi la 19 august şi-a scos ambii sâni într-o discreţie deplină.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1