Uite cum fuge Al Pacino când îi arăţi pixul!

15-vedzixziext-1.jpg

Al Pacino
“Un autograf, vă rog, domnul Pacino!”
Citeste tot despre: 

Usain Bolt (29 de ani), păzea! Al Pacino îţi ameninţă recordul de viteză de 9:58 secunde!

La 75 de ani, alţii merg în baston, dar el nu se lasă. Încălţat cu ditamai pantofii cu talpă groasă şi îmbrăcat elegant, la costum, Al Pacino a dat o probă de sprint în plin centrul New Yorkului. Nu a fost nevoie decât de un admirator care să se apropie timid de el cu un pix în mână că bătrânul Pacino a şi zbughit-o la fugă. A fost aşa de rapid, că tânărul nici nu a apucat să se dezmeticească bine. Actorul de 75 de ani se şi ascunsese într-un hol al teatrului de pe Broadway, unde joacă în piesa „Păpuşa chinezească”. Pacino are o avere de 135 de milioane de dolari, este în continuare necăsătorit, deşi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Lucila Sola (36 de ani) însă din 2006. Al Pacino se plângea zilele trecute că are probleme cu memoria şi că bătrâneţea a început să îşi ceară dreptul, dar la cum aleargă cine îl mai crede?

15-vedxdasdsaext-2.jpg

Al Pacino
Fanul realizează dezamăgit că nu are nici o şansă să îl mai ajungă din urmă pe actorul care a prins viteză în mai puţin de 5 m
Loading...
 
 

Citește și

  • al pacino

    Al Pacino (75 de ani) nu mai poate să joace în nici o piesă! Faimosul actor trece printr-o perioadă neagră în care are nevoie, în permanență, de un om care să-i sufle replicile pe care nu reușește să le mai țină minte.

  • Zilele trecute, Click! a avut ocazia de a asista la una dintre zilele de filmări pentru continuarea peliculei româneşti “Selfie”. Printre noile vedete din rolurile principale puteţi vedea şi o moldoveancă celebră la Hollywood şi în Italia, însă necunoscută la noi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1