Uite ce haios şi cool e Danny DeVito la 73 de ani!

danny-devito-73-ani.jpg

danny devito la festivalul donostia din spania
Danny DeVito are 73 de ani şi e la fel de simpatic ca-n tinereţe
foto: Hepta

Danny DeVito e unul dintre cei mai mari comedianți de la Hollywood, iar la 73 de ani a rămas la fel de simpatic ca-n tinerețe. Actorul a fost recompensat zilele trecute cu un premiu pentru întreaga cariera la un festival de film din Spania.

La 73 de ani, Danny DeVito e super-haios şi cool. Actorul a participat sâmbătă la Festivalul Donostia din San Sebastian, Spania, şi a plecat acasă cu un premiu, scrie National Post.

Danny DeVito se ţine bine la 73 de ani

Faptul că măsoară mai puţin de 1,50 m nu l-a împiedicat să aibă succes în Cetatea Filmului și să fie adorat de milioane de oameni din lumea întreagă.

danny-devito-73-de-ani.jpg

danny devito la festivalul donostia din spania
Danny DeVito a participat la Festivalul de Film Donostia din Spania
foto: Hepta

 

Ajuns la 73 de ani, actorul este neschimbat. Minion, cu părul scurt, grăsuț și o burtă uriașă. Prezent la festivalul Donostia, Danny DeVito a fost tot un zâmbet. Cu o ţinută cool şi ochelari de soare, actorul a stat la poze şi şi-a salutat fanii.

Danny DeVito nu renunţă la actorie

A jucat în pelicule memorabile precum „Războiul familiei Rose” (1989), „Un mafiot la Hollywood” (1995), sau „Mogulul”. A început însă să devină faimos odată cu interpretarea rolului unui dispecer de taxi în serialul TV „Taxi” (1978-1983), care i-a adus un Glob de Aur şi premiul Emmy. O comedia la care s-a râs cu lacrimi a fost ”Gemenii” , cea în care DeVito joacă cu Arnold Schwarzenegger. Chiar dacă este septuagenar, nu a renunțat la marea sa pasiune – actoria. Danny DeVito și Jeff Goldblum vor juca amândoi  într-o serie de comedii de o jumătate de oră.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Actorul american, potrivit ziarului ¨L'Unione Sarda¨, a publicat pe propria sa pagină de Twitter mai multe fotografii în care talpa piciorului său este imortalizată în faţa unora dintre cele mai cunoscute monumente din lume.

  • În curând, San Diego va fi împânzit de fani costumaţi în personajele favorite, în cadrul Festivalului anual  Comic-Con International, ce se va desfăşura în perioada 22-25 iulie.

  • Actorul american Danny DeVito, deţinător a nouă premii din industria cinematografică şi al altor 27 de nominalizări, a fost recompensat joi cu o stea pe celebrul 'Walk of Fame' din Hollywood, notează AFP.

  • Surpriză, la Hollywood! Actorul Danny DeVito (67 de ani) divorţează de actriţa Rhea Perlman (64 de ani) după 30 de ani de viaţă împreună. Ei au avut una din cele mai lungi căsnicii din cetatea filmului.