Tumultuoasa viaţă amoroasă a lui Pelé. „Perla neagră“, un „trofeu“ râvnit de femei: a divorţat de două ori şi are 7 copii

profimedia-0209891732.jpg

Înainte de a prima căsătorie, Pelé a avut o relaţie controversată @profimedia
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Pelé este unul dintre cei mai mari fotbalişti ai tuturor timpurilor şi a fost, mulţi ani, Regele sportului rege, aşa cum îi spune şi porecla. Şi nu numai. Aşa cum era de aşteptat, „Perla neagră“ a fost un „trofeu“ râvnit de multe femei, dintre care trei i-au devenit soţii. Pentru o vreme, căci Pelé a avut o viaţă tumultuoasă, în care iubitele şi aventurile s-au succedat una după alta, potrivit unui documentar lansat ieri de Netflix.

Pe numele său real Edson Arantes do Nascimento, Pelé este cunoscut pentru performanţele sale incredibile pe terenul de fotbal. Cu toate acestea, pe plan personal a cunoscut multe eşecuri şi a trecut prin două divorţuri.

În documentarul realizat de Netflix, el vorbeşte deschis despre viaţa sa personală şi recunoaşte că a fost incapabil să rămână fidel partenerelor sale. A profitat de toate acele femei care i s-au aruncat la picioare şi nu mai ştie numărul aventurilor sau al copiilor din flori.

Fostul sportiv, acum în vârstă de 80 de ani, şi-a găsit fericirea alături de actuala sa soţie, Marcia Aoki. Cei doi sunt împreună din 2010 şi s-au căsătorit din 2016. Însă numeroasele femei care au trecut însă prin viaţa lui au lăsat în urmă multă durere.

Citește aici mai multe detalii din declarațiile făcute de celebrul fost fotbalist Pelé.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1