Trupul actriţei Naya Rivera, recuperat din lacul unde s-a înecat: "A avut destulă energie să-şi salveze fiul, dar nu şi pe ea însăşi"

naya-rivera-fiu.png

Naya Rivera, alături de fiul ei, Josey
foto: AFP
Citeste tot despre: 

Poliţia a recuperat trupul neînsufleţit al actriţei Naya Rivera, luni (13 iulie), după şase zile de căutări. Vedeta, cunoscută pentru serialul Glee, s-a înecat pe 8 iulie, în Lacul Piru, din California, unde se afla cu fiul ei de patru ai, Josey.

Conform autorităţilor, Naya Rivera (33 de ani) a închiriat o barcă cu fiul ei pe 8 iulie. Băiatul le-a spus poliţiştilor că el şi mama lui au mers să înoate, dar că ea nu s-a mai întors. El a declarat că s-a uitat în urma lui şi a văzut-o cum dispare în apă. Micuţul a fost găsit dormind pe barcă, atunci când cineva a alertat autoriţăţile, pentru că timpul de închirirea expirase. O vestă de salvare a fost găsită pe barcă, iar una pe băiat. Se pare că Naya a reuşit să îl împingă pe Josey înapoi pe barcă şi astfel i-a salvat viaţa, însă nu a putut să se salveze şi pe sine. 

lacul-piru.jpg

Vedere de ansamblu a Lacului Piru, din California
foto: AFP

"A avut destulă energie să îşi ducă fiul înapoi pe barcă înainte de a se îneca", a spus şeriful Bill Ayub, conform cnn.com

Corpul ei a fost găsit plutind în regiunea de nord-est a lacului, unde apa are o adâncime între 10 şi 18 metri. Deşi poliţia e convinsă că trupul este al actriţei, ei vor face o identifcare pe baza danturii. 

Alţi doi actori din Glee au avut un sfârşit tragic

Naya Rivera a devenit faimoasă după ce a jucat în rolul lui Santana Lopez, în serialul Glee, din 2009 până în 2015. Ea nu este însă singura care a avut o moarte tragică. Cory Monteith, care l-a interpretat pe Finn Hudson, a murit în 2013, în urma unei supradoze, iar Mark Salling, care a jucat rolul lui Noah "Puck" Puckerman, a murit în 2018, după ce s-a sinucis. 

 

 

Loading...