«Totul despre sex» revine pe micile ecrane! Ce schimbări au fost făcute în distribuție

foto_mare_pagina_15_copy.jpg

Cele patru protagoniste ale serialului, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Cattrall

Veşti bune! Filmările pentru serialul ”Totul despre sex”, care s-a bucurat de mare succes între anii 1998 şi 2004, se vor relua. În noua distribuţie nu va apărea şi Kim Cattrall.

Povestea continuă! Serialul ”Totul despre sex”, care a adus câştiguri de 418,8 milioane $, va fi reluat. Fanii nu o vor mai vedea însă pe sexy Samantha, rol deţinut de Kim Cattrall (64 de ani).

Asta din cauza scandalului dintre ea şi colega Sarah Jessica Parker (55 de ani), Carrie, din serial. Parker, care are o avere de 250 milioane $, a avut tensiuni cu Cattrall, care are în conturi 60 milioane $, în timpul filmărilor.

Parker ar fi format o clică împreună cu celelalte două actriţe care au deţinut rolurile principale, Cynthia Nixon (54 de ani), interpreta Mirandei, şi Kristin Davis (55 de ani), interpreta Charlottei, împotriva lui Cattral.

Deja nu mai vorbeau cu ea la sfârşitul serialului. Mai târziu, Cattrall a luat foc când Parker i-a transmis condoleanţe după ce a murit fratele ei, la numai 55 de ani, în 2018: ”Nu faci parte din familia mea. Nu îmi eşti prietenă… Încetează să ne foloseşti tragedia pentru a-ţi recăpăta imaginea de «persoană drăguţă»”.

Acţiunea din serialul ”Totul despre sex” ce prezintă probleme legate de rolul femeii în societate are loc în New York.

Serialul a durat 6 sezoane, a obţinut 8 Globuri de Aur şi a stat la baza realizării a două filme pentru marele ecran, lansate în 2008 şi 2010. 

Bruce Willis, din nou în «Greu de ucis»

Bruce Willis revine şi el într-un nou film din seria ”Greu de Ucis” la vârsta de 65 de ani. 

caseta_pagina_15_copy.jpg

Bruce Willis, în ultimul film din serie

Actorul se află în tratative avan­sate pentru un nou proiect în care îl interpretează pe îndrăgitul poliţist John McClane. 
Starul cu averea de 250 milioane $ a jucat în 5 filme din serie: ”Greu de Ucis”, filmul original din 1988, cu câştiguri de 141 milioane $, ”Greu de ucis 2”, din 1990, ”Greu de ucis 3”, din 1995, ”Greu de ucis 4”, din 2007 şi ”Şi mai greu de ucis”, din 2013.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1