Toto Cutugno a chefuit până dimineaţa la hotel

Citeste tot despre: 

După patru ore de spectacol pe scena Sălii Palatului, unde a cântat alături de Orchestra Simfonică Bucureşti şi Steven Seagal, artistul s-a retras la Premier Palace Hotel & SPA, unde a fost cazat şi unde a petrecut până dimineaţa.

Artistul s-a simţit foarte bine şi a stat la poveşti cu prietenii din România. Solistul a povestit că a fost deranjat de articolele apărute data trecută când a fost la noi în ţară, când s-a scris că i s-a făcut rău pe scenă.

„Am avut cancer la prostată, pe care l-am învins. Iar din această cauză trebuie să mă mai odihnesc din când în când pe scenă", a povestit solistul. Acesta a petrecut până dimineaţa şi a consumat paste şi brânzeturi, la fel ca şi apropiaţii săi, care aveau grijă ca artistul să nu se obosească.

Alături de solist au mai fost prezenţi la petrecerea de după, pentru a-l cunoaşte pe solist, vedete ca Roxana Iliescu, Monica Iagăr, Rita Mureşan, care a venit nemachiată, şi Laurenţiu Rechecampf alături de Anamaria Prodan.

Aceasta din urmă i-a povestit solistului că are un reality-show, iar Toto a glumit, spunând că ar fi o idee bună dacă ar putea face împreună cu ea şi cu Ramona Bădescu o emisiune de televiziune. Solistul a continuat să petreacă până după ora patru dimineaţa, deşi era obosit, însă nu înainte de a asculta şi fredona melodia „Ciobănaş cu 300 de oi", piesă cântată şi în concert.

loading...
Loading...