Toţi şi-o amintesc pe „Betty cea urâtă“, dar cum arată în realitate actriţa? Are 45 de ani, este de nerecunoscut şi a pozat nud

betty_cea_urata_click.jpg

Actriţa Ana Maria Orozco pe vremea când era „Betty cea urâtă“ (stânga) şi în prezent (dreapta)
Citeste tot despre: 

La sfârşitul anilor ’90 şi începutul anilor 2000, întreaga planetă era cuprinsă de fenomenul „Betty cea urâtă“, o telenovelă care reuşea să fie lider de audienţă în mai multe ţări, printre care şi România.

Acum, la 20 de ani de la primul episod al serialului care cucerea toată lumea, puţini sunt cei care mai ştiu cum arată şi ce mai face actriţa Ana Maria Orozco, cea care îi dădea viaţă personajului principal.

Ajunsă la 45 de ani, actriţa nu mai aminteşte deloc de personajul din „Betty cea urâtă“ şi reuşeşte să atragă toate privirile la fiecare apariţie. Pe reţelele de socializare, ea postează inclusiv fotografii super sexy, prin care îşi pune în evidenţă senzualitatea, formele şi frumuseţea, demonstrându-le tuturor că este foarte încrezătoare în propria persoană. Mai mult decât atât, în urmă cu mai mulţi ani ea a pozat nud pentru revista Soho, iar imaginile au făcut înconjurul internetului.

Iată fotografiile nud cu actriţa din „Betty cea urâtă“

Loading...