Tori Spelling: ”Nu mai dorm în același pat cu soțul”. Zvonurile despre divorț se înmulțesc

Tori Spelling

E foarte cheltuitoare
A fost întrebată dacă are probleme în căsnicie
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Tori Spelling a dezvăluit că nu mai doarme cu soțul său. Însă ea susține că nu are probleme în căsnicie, așa cum se zvonește.

Actrița Tori Spelling (48 de ani), binecunoscută pentru rolul din serialul ”Beverly Hills, 90210” a dezvăluit că nu mai doarme cu soțul, Dean McDermott (54 de ani), în același pat. Dorm în camere separate. Vedeta a spus într-un interviu recent că doarme împreună cu copiii și câinii săi. Tori a zis că nu se despart, așa cum se zvonește, dar nu mai vor copii. Ei sunt căsătoriți din 2006 și au 5 odrasle, Liam Aaron, 14 ani, Stella Doreen, 13 ani, Hattie Margaret, 9 ani, Finn Davey, 8 ani,

Tori Spelling își plimbă copilul și leagănă porcul. Poze de comedie cu familia actriței

A înşelat-o şi tot el divorţează! Soţul lui Tori Spelling vrea să pună punct mariajului

A ajuns săracă lipită pământului!

Tori Spelling a primit 18 milioane $ după moartea tatălui ei, regizorul Aaron Spelling, în 2006. Însă ea a făcut praf moștenirea, fiindcă e de departe cea mai mare cheltuitoare de la Hollywood. Fostul contabil al actriţei a dezvăluit că e dependentă de cumpărături. „E în stare să închidă un magazin cumpărând tot ce e în el. Odată a lăsat 60.000 $ la cumpărături şi în alte zile a depăşit 100.000 $, cumpărând nimicuri”, a povestit Candy Spelling, mama actriţei. Şi-a schimbat de patru ori silicoanele, ajunsese să cheltuie lunar 10.000 $ pe tratamente de înfrumuseţare şi le cumpăra copiilor mii de jucării, chiar dacă micuţii nu se jucau cu ele. Tori Spelling a dezvăluit că nu mai doarme cu soțul său.

Loading...
 
 

Citește și

  • Tori Spelling a început să se certe cu mama ei cu puţin timp înainte ca tatăl său, Aaron Spelling, să moară, în 2006. De atunci, nu şi-au mai vorbit şi s-au insultat prin intermediul presei.

  • În timpul unui interviu acordat pentru Ryan Seacrest la radio "KIIS-FM", actriţa americană Tori Spelling a vorbit despre relaţiile pe care le are cu foştii săi colegi alături de care a jucat în serialul Beverly Hills.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1