Topul gafelor vestimentare de la Oscar. Salma Hayek, una dintre cele mai neinspirate ţinute

1280_andra_day_gettyimages-927245944.jpg

Foto
Andra Day a îmbrăcat una dintre cele mai neinspirate rochii
Foto:Getty

Marile actrițe de la Hollywood au dat totul pentru a arăta impecabil pe covorul roșu la cea de-a 90-a ediție de decernare a Premiilor Oscar. În timp ce unele au strălucit și s-au prezentat cu ținute care au bucurat privirile invitaților și au făcut deliciul fotografilor, alte actrițe au eşuat lamentabil în ceea ce priveşte alegerea vestimentaţiei. Iată clasamentul celor mai prost îmbrăcate actriţe care au fost prezente la gala Premiilor Oscar.

Nu toate actriţele au reuşit să strălucească pe covorul roşu, iar unele dintre ele au fost complet neinspirate în alegerea rochiei potrivite, relatează dailymail.co.uk. Cântăreaţa Andra Day s-a prezentat cu o rochie de tip dolly, colorată şi plină de volume. A eşuat, iar criticii de modă nu i-au iertat decizia şi au fost radicali atunci când i-au analizat ţinuta.

untitled.png

foto
Cântăreaţa a purtat o rochie nepotrivită
Foto:Getty

Cea care a furnizat una dintre cele mai neplăcute surprize a fost îndrăgita actriţă Salma Hayek care a încercat să recreeze un look din filmele Bollywood, însă a dat greş căci a optat pentru o rochie cu foarte multe aplicaţii şi pietre. 

untitled.png

Foto
Alegerea vestimentară a Salmei a fost foarte criticată
Foto: Captură video

O altă apariţie dezamăgitoare a fost cea a medaliatei olimpice Lindsey Vonn. Rochia ei a fost foarte complicată şi a avut multe detalii. Sportiva a dorit să aibă o apariţie excentică, dar nu a reuşit decât să onţină critici din partea internauţilor care i-au văzut ţinuta.

untitled.png

foto
Lindsey Vonn a purtat o rochie neagră, foarte încărcată
Foto:Getty

Cea care a purtat cea mai urâtă rochie este însă Blanca Blanco. Actriţa a ales o rochie cu o tăietură adâncă pe piciorul drept si un decolteu mai mult decât generos. Rezultatul a fost dezastruos.

1520215760_blanca-blanco-oscars-2018.jpg

FOTO
Blanca Blanco este cunoscută pentru alegerile vestimentare bizare
Foto:Getty

Nu este prima dată când Blanca face o gafă vestimentară la un eveniment de maximă importanţă. Şi la Globurile de Aur a îmbrăcat o rochie la fel de neinspirată şi de vulgară. Blanca Blanco a ales o rochie roșu-aprie, decupată în zona sânilor și cu vedere completă căte unul dintre picioare. Criticii au considerat ținuta ca fiind una total neinspirată și nepotrivită cu dress code-ul sugerat. Din nefericire, Blanca a avut o apariție vulgară, marcată de lipsa unui simț estetic. Nici sandalele pe care le-a încălțat nu au fost mai interesante, actrița părând aproape desculță.

Loading...

Citește și

  • foto

    Duminică, 7 inauarie, a ajut loc primul eveniment important din domeniul cinematografiei, decernarea Globurilor de Aur. În ciuda faptului că aproape toate actrițele au respectat codul vestimentar sugerat, dar nu impus, au existat și vedete care l-au ignorat din dorința de a fi originale. Acestea, din urmă, au eșuat lamentabil în alegerea unei ținute potrivite și au fost ținta comentariilor răutăcioase.

  • Dacă Globurile de Aur şi premiile Bafta din acest an au fost un prilej pentru vedete de a promova mişcările Me Too şi Time's Up şi pentru a purta ţinute negre, celebrităţile au ales să facă paradă de culoare la Premiile Oscar 2018.