Topul celebrităţilor care au recunoscut că sunt persoane non-binare

vedete-non-binare.jpg

Miley Cyrus și Sam Smith
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

În spaţiul public, din ce în ce mai multe vedete internaţionale şi-au recunoscut identitatea lor de gen în faţa fanilor şi faptul că se simt ele însele odată ce au acceptat că fiecare persoană în parte este unică.

Non-binaritatea este un termen folosit pentru a descrie persoanele ce experimentează o identitate de gen care nu este exclusiv feminină sau masculină. Cu alte cuvinte, o persoană non-binară poate să aibă o identitate de gen fluidă, atunci când tranzitează între două sau mai multe genuri; poată să nu aibă nicio identitate de gen sau poate să aibă oricare altă identitate de gen care nu a primit, încă, o denumire anume. Transgender sau trans este un alt termen umbrelă: pe lângă oamenii ai căror identitate de gen este opusă sexului atribuit la naştere (bărbaţi trans şi femei trans), el mai poate include şi persoanele non-binare. Astfel, sunt câteva celebrităţi care au mărturisit de-a lungul timpului că sunt non-binare sau trans. 

Află aici care este lista cu cele mai cunoscute vedete care susțin că nu au identitate de gen, adică nu se încadrează nici la feminin, nici la masculin.

Loading...
 
 

Citește și