Top 5 celebrități care adoră să joace Poker

Citeste tot despre: 

Pokerul este un joc absolut fascinant. Spre deosebire de alte jocuri de noroc, el presupune dezvoltarea unor tactici speciale, dar și căpătarea unor abilități sociale deosebite pentru a citi adversarii și a calcula cea mai potrivită strategie de atac, sau dimpotrivă, de retragere. Este nevoie de multă pricepere pentru a câștiga la Poker, dar și de tărie de caracter pentru a accepta cu capul sus o înfrângere și a ști cum să treci peste eșec și să mergi mai departe.

Apropo de acest subiect, tu cât de bine știi să joci Poker? Dacă îți place jocul și vrei să devii cu adevărat bun, pe site-ul www.cazinouri.info găsești nu numai regulile Pokerului cu cinci cărți, dar și o listă cuprinzătoare cu cele mai bune cazinouri online unde să-ți încerci norocul. Apucă-te chiar acum și cine știe, poate îți transformi pasiunea într-o adevărată carieră, sau, urmând exemplele celebrităților de mai sus, devii un jucător de Poker profesionist activând simultan într-un domeniu cu totul și cu totul diferit.

Să joci Poker bine nu este deloc simplu. Chiar și departe de mesele din cazinouri, acest joc presupune o cercetare de lungă durată și studiu intens. Mulți jucători profesioniști de Poker au ales să lase totul de-o parte și să-și dedice întreaga atenție marii lor pasiuni. De aceea, numărul impresionant de celebrități care au cariere în diferite domenii și care în același timp excelează și la acest joc deosebit, nu numai că ne uimește, dar ne și umple sufletele de admirație.

Iată care sunt cinci din cele mai faimoase celebrități pentru rezultatele lor la Poker, care au reușit să găsească un echilibru perfect între viața profesională și aprofundarea tacticilor de joc.

5 Celebrități de talie mondială recunoscute datorită pasiunii lor pentru Poker

Gerard Pique

Gerard Pique este celebru în lumea fotbalului european ca fundaș al echipei de fotbal Barcelona, iar în lumea celebrităților, ca jumătatea faimoasei cântărețe Shakira căreia îi este iubit și soț devotat de aproape un deceniu. Mai nou însă, Gerard Pique nu mai este un nume străin nici pentru amatorii jocului de Poker, datorită căruia a reușit să câștige mai mult de un sfert de milion de dolari.

Matt Damon

Pe lângă talentul său în cinematografie, un zâmbet cuceritor și renume mondial, Matt Damon se poate lăuda și cu rezultatele deosebite la Poker. Atât el, cât și colegul său de platou în filmul Rounders, Edward Norton, și-au descoperit pasiunea pentru poker din simpla dorință de a-și intra mai bine în pielea caracterelor lor.

Ben Affleck

Ben Affleck joacă Poker încă din prima tinerețe. Iar singurul motiv pentru care până acum nu a ajuns încă un jucător de Poker cu normă întreagă este faptul că și-a descoperit pasiunea pentru film ceva mai devreme decât cea pentru joc. În turneele de Poker el a câștigat peste jumătate de milion de dolari, o sumă considerabilă pentru o celebritate cu o mie alte responsabilități în afara Pokerului, dar un lucru interesant cu privire la cariera sa de jucător este faptul că deși ar putea crește miza, nu este genul de persoană care să-și asume riscuri.

Jennifer Tilly

Nu există foarte multe femei care să joace Poker în general, iar rândurile se subțiază și mai mult când vine vorba de celebrități. De aceea, Jennifer Tilly, cunoscută pentru rolurile sale din filme ca Liar Liar, The Haunted Mansion sau Bride of Chucky, este o prezență valoroasă la mesele de Poker. Iar când joacă, ea nu joacă oricum, ci și câștigă, premiile sale obținute la jocul de Poker însumând aproape un milion de dolari.

Michael Phelps 

Michael Phelps a învățat Poker de la Jeff Gross, un fost coleg de cameră, iar noile sale cunoștințe i-au adus victorii remarcabile la mesele cazinourilor. Cariera sa de jucător de Poker mai are mult până a o ajunge pe cea de înotător, dar chiar și în aceste condiții, am considerat că performanțele sale merită menționate deoarece nu pe puțini i-a surprins talentul la Poker al celui mai decorat olimpic din toate timpurile.

Tu cât de bine știi să joci Poker?

Credeam că Pokerul profesionist este o meserie full time ce nu poate fi accesibilă decât
celor dedicați trup și suflet. Dar aceste celebrități foarte cunoscute în lumea filmului sau a
sporturilor ne-au demonstrat exact contrariul. Se pare că se poate clădi o carieră de succes
într-un domeniu foarte competitiv şi în acelaşi timp, obţine performanţe remarcabile la jocul de Poker. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1