Tom Cruise și Katie Holmes îşi vorbesc din nou, după 5 ani. Ce i-a făcut să uite de neînţelegeri

katie_holmes_tom_cruise.jpg

katie holmes, tom cruise
Tom Cruise și Katie Holmes la Vanity Fair Oscar Party, anul 2012
foto:Getty Images

După o pauză de 5 ani de zile, foștii soți Tom Cruise (54 de ani) și Katie Holmes (38 de ani) au reușit să uite de faptul că sunt divorțați și că între ei au fost cândva multe neînțelegeri. Cei doi au început să vorbească din nou.

Tom ajunsese să nu mai vorbească nici cu fiica sa, Suri de 10 ani, la care ținea foarte mult înainte ca între ei să apară neînțelegeri. Răceala dintre tată și fiică a provocat mirare chiar și pentru prietenii apropiați ai familiei.

Reamintim că motivul din care Tom a încetat să mai comunice cu fiica sa a fost legat de Biserica Scientologică al cărei membru de bază este actorul. Biserica Scientologică le recomandă adepților săi să limiteze contactul cu persoanele care nu le împărtășesc ideologia. Însă, moartea mamei lui Tom a pus capăt atât supărărilor cât și interdicțiilor sectei.

Katie l-a telefonat pe fostul soț ca să-și exprime condoleanțele, conform hollywoodlife.com. Tom este foarte deprimat din cauza pierderii mamei sale, precum și Katie, care a avut relații bune cu mama fostului soț. Cei doi se înțeleg reciproc în aceste momente grele și se pare că au decis să fie pace între ei, uitând de relele din trecut.

loading...
Loading...

Citește și