Tom Cruise s-a accidentat în timpul unei cascadorii

tom_cruise.jpg

tom cruise
Tom Cruise pregătește un nou film "Misiune Imposibilă"
Foto: Getty

Tom Cruise (55 de ani) este unul dintre puținii actori de la Hollywood care își plănuiește și execută singur cascadoriile, dar de această dată, era s-o pățească după ce un salt peste o clădire nu a ieșit cum s-ar fi așteptat.

Tom Cruise filmează la cel de-al șaselea film "Misiune Imposibilă" și, chiar și la vârsta sa, continuă să își facă singur cascadoriile. În momentul în care a vrut să sară de pe niște schele pe o clădire, nu a calculat bine distanța și a fost cât pe ce să se rănească mortal, după cum precizează Daily Mail.

cruise.jpg

tom cruise
Nu a calculat bine distanța, iar saltul i-a eșuat
Foto: Splash News

Cu toate că s-a antrenat un an întreg pentru acest film, celebrul actor s-a lovit destul de tare de marginea clădirii și cu toate că  s-a ridicat imediat, a fost surprins cum șchiopăta. Momentan, nu se cunosc prea multe detalii despre noua peliculă, dar pentru "Mission Imposible 6" se pare că s-a filmat deja în mai multe locații, printre care Paris și Londra.

Loading...

Citește și

  • Bombă! Celebrul actor Tom Cruise şi-a găsit femeia visurilor, pe care şi-ar dori să o ia de soţie. Ar fi a patra lui căsnicie.

  • nicole kidman keith urban

    Nicole Kidman (48 de ani) este căsătorită cu rockerul Keith Urban (48 de ani). Actrița vorbit despre mariajul cu Tom Cruise, alături de care a avut o relație de 10 ani. Ea susține că era doar o copilă atunci când s-a măritat cu el, dar că nu regretă nimic. Cu toate acestea, din respect pentru actualul ei soț, Nicole preferă să nu vorbească despre Tom Cruise.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1