Tom Cruise, în război cu cele două foste soţii: copiii, prinşi la mijloc în lupta părinţilor! Cum îi afectează Scientologia?

tom_cruise.jpg

Tom Cruise

Cu o viaţă personală devenită o misiune imposibilă din cauza devotamentului său pentru acest cult, actorul luptă în continuare pentru influenţa asupra copiilor săi adoptivi, dar o pierde dureros pe cea asupra fiicei sale natural.

Atunci când credeam că Scientologia a ajuns în ruină, noi dezvăluiri din viaţa lui Tom Cruise ne arată că această stranie biserică îi afectează în continuare pe cei din jurul său. Pe cei dragi. Pentru că starul american nu pare să fi renunţat la nimic din stricteţea regulilor scientologice, care i-au distrus deja trei mariaje (cu Mimi Rogers, Nicole Kidman şi Katie Holmes).

Mai mult decât atât, ceea ce el a încercat să aplice o viaţă întreagă (e drept, fără reuşită pe termen lung) – regula partenerei de viaţă ideale, obligatoriu acceptată de Biserica Scientologică – a reuşit să-i transmită şi fiului pe care l-a adoptat în mariajul cu Nicole Kidman, Connor Cruise, care, la 24 de ani, se pregăteşte să se însoare.

Iată cum îi afectează Scientologia pe cei din jurul lui Tom Cruise

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1