Tom Cruise a dat înapoi Globurile de aur câștigate. Ce l-a făcut să renunțe la premii

Tom Cruise

Tom Cruise a plătit bani pentru filmări
Actorul avea trei trofee
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Tom Cruise a dat înapoi Globurile de aur. Actorul a renunțat la trei trofee importante din cariera sa.

Actorul Tom Cruise (58 de ani) a înapoiat 3 Globuri de Aur după ce a izbucnit un mare scandal pentru că juriul acestor premii nu include membri de culoare. Starul obținuse trofeele pentru rolurile din filmele ”Născut pe 4 iulie” (1990), ”Jerry Maguire (1997) și ”Magnolia” (1999). Academia de presă Străină de la Hollywood, care decernează mult râvinitele premii, de până acum, Globurile de Aur, se confruntă cu mari probleme din cauza acuazațiilor că nu respectă diversitatea. Și alți actori, ca și Tom Cruise, vor să renunțe la trofeele lor pe care le-au obținut până acum.

Tom Cruise a venit cu elicopterul la terenul de golf

Tom Cruise îşi face singur cascadoriile periculoase. Iată-l la lucru în Norvegia

Starul a explicat de ce continuă filmările în pandemie

Tom Cruise a explicat recent de ce continuă să turneze ”Misiune: Imposibilă 7” în pandemie, deși e așa riscant. Starul spune că se simte responsabil pentru slujbele oamenilor din echipă. ”Ce fac dacă nu lucrează? Își pot pierde casele”, a spus Tom Cruise. Noul film din seria ”Misiune: Imposibilă ” este deja mult întârziat. Actorul a dovedit că e în stare de orice numai să-l ducă la finalizare, fără întârzieri şi mai mari. El a plătit din propriul buzunar pentru a închiria un vas și pentru a construi un sat în care să nu pătrundă virusul COVID-19 la echipa de filmare. Lansarea filmului ”Misiune: Imposibilă 7” a fost amânată din iulie 2021 în noiembrie 2021. Tom Cruise a dat înapoi Globurile de aur.

Loading...
 
 

Citește și

  • Familia lui Tom Cruise trece prin momente dramatice. Actorul a slăbit aproape 7 kilograme în numai 6 luni, de când soţia sa, Katie Holmes (33 de ani) a dat divorţ de el. Tom este convins că are cancer şi va muri curând.

  • Cunoscutul actor american Tom Cruise, aflat în Spania cu ocazia filmărilor la ultima sa peliculă, 'Knight and Day', va asista miercuri seara la partida de fotbal dintre echipele FC Sevilla şi Glasgow Rangers, din cadrul Grupei G a Ligii Campionior, din care face parte şi campioana României, Unirea Urziceni.