Timpul pare să fi stat în loc pentru Brad Pitt! Actorul, exemplu de eleganţă pe străzile Parisului

brad-pitt

brad pitt cu basca
Timpul pare să fi stat în lco pentru Brad Pitt
Foto:GettyImages

Brad Pitt (55 de ani) făcea furori acum douăzeci de ani cu aspectul său şi continuă să fure inimile doamnelor din întreaga lume. Se pare că divorţul de Angelina Jolie şi nenumăratele lupte purtate pentru negocierea termenilor custodiei nu l-au afectat pe starul de la Hollywood prea mult, căci el a fost surprins de către fotoreporteri arătând mai bine ca oricând. Brad demonstrează încă o dată, dacă mai era cazul, că vârsta este doar o cifră şi că stilul este atemporal.

Brad Pitt este în continuare unul dintre cei mai rânbiţi burlaci de la Hollywood, deşi a depăşit prima tinereţe. Actorul american a trecut printr-un divorţ răsunător de cea care i-a fost soţie, Angelina Jolie, însă nu şi-a pierdut farmecul care a făcut, de-a lungul timpului, să suspine domnişoarele din întrega lume. Vedeta a decis să ia o scurtă pauză de la munca sa şi să plece într-o minivacanţă departe de platourile de filmare. Zis şi făcut! Şi-a făcut bagajele şi a plecat în capitala iubirii, Paris. 

jolie-aniston

jennifer aniston si angelina jolie
Brad Pitt s-a îdrpgostit de Angelina Jolie în timpul filmului Mr&Mrs Smith, deşi încă era căsătorit cu Jennfer Aniston
Foto:GettyImages

Fotoreporterii vigilenţi au fost pe urmele sale şi au reuşit să surprindă o serie de cadre cu Brad. În imaginile suprinse, actorul demonstrează încă o dată că alegerile sale vestimentare sunt unele cu bun gust, dând dovadă de eleganţă. Fostul soţ al Angelinei Jolie a remarcat că fotoreporterii îi sunt pe urme şi i-a salutat zâmbitor.

Potrivit dailymail.co.uk, Brad a poposit în Paris pentru a-şi vizita un bun prieten şi a vizita o parte din atracţiile turistice, printre acestea numărându-se Turnul Eiffel şi o expoziţie de sculptură aparţinând lui Thomas Houseago. Este cunoscută pasiunea lui Brad pentru artă, iar pentru un timp s-a zvonit că ar avea o relaţie cu o arhitectă în vârstă de 43 de ani pe nume Neri Oxman. Ea a dezminiţit speculaţiile şi a subliniat că nu a fosrmat niciodată un cuplu cu râvnitul actor. 

A participat la ziua de naştere a fostei soţii, Jennifer Aniston

Fosta soţie a lui Brad Pitt, actriţa Jennifer Aniston a împlinit în luna februarie 50 de ani, iar Brad a profitat de ocazie pentru a-i adresa personal cele mai frumoase urări.

jennifer-aniston-brad-pitt.jpg

jennifer aniston si brad pitt
Jennifer Aniston şi Brad Pitt au divorţat în ahnul 2005
Foto:GettyImages

El şi-a făcut apariţia la eveniment, dar nu a petrecut mult timp alături de Jennifer. Actorul din 'Fight Club' i-a urat fostei soții 'La mulți ani!', au discutat puțin, după care Jennifer s-a asigurat că restul invitaților se simt bine.

Se zvoneşte că ar forma un cuplu cu Charlize Theron

brad pitt-si-charlize theron

brad pitt si charlize theron stand pe o masina
Brad şi Charlize au apărut recent într-o reclamă împreună
Foto:Profimedia

În timp ce despre viața amoroasă din prezent a vedetei din "Friends" nu se știu prea multe, despre Brad Pitt se vehiculează faptul că se întâlnește cu frumoasa Charlize Theron. Celor doi le-ar fi făcut cunoștință chiar Sean Penn, fost iubit de-al vedetei sud-africane.

Brad Pitt a mai fost însurat cu Jennifer Aniston între 2000-2005 şi are o avere de 300 de milioane de dolari. Charlize Theron nu a fost măritată niciodată. Ea are doi copii înfiaţi, un băiat, Jackson, de 6 ani, şi o fată, August, de 3 ani, şi o avere de 130 de milioane de dolari.

 

Aici puteţi vedea cum a fost surprins Brad Pitt pe străzile din Paris 

Citeşte şi:

Brad Pitt s-a cuplat cu Charlize Theron?

Fostele soții ale lui Brad Pitt, față în față! Vor prezenta Globurile de Aur

Loading...

Citește și

  • Bombă! Brad Pitt şi Charlize Theron trăiesc împreună o poveste de dragoste, susţine ziarul britanic “The Sun”. Este prima relaţie serioasă a starului după ce s-a despărţit de Angelina Jolie în 2016.

  • angelina jolie jennifer aniston

    Când credeai că discordia dintre fostele iubiri ale lui Brad Pitt este pe sfârșite, apare o nouă provocare. Se pare că printre prezentatoarele decernării premiilor Globurile de Aur vor fi Angelina Jolie și Jennifer Aniston, amândouă foste soții ale reputatului actor, care n-au fost deloc în relații prea cordiale.