Ți-o amintești pe această actriță din telenovela ”Salome”? Iată cum arată în prezent

niurka-salome.jpg

Niurka în rolul din telenovela ”Salome”
foto: arhivă
Citeste tot despre: 

Am văzut-o și îndrăgit-o în telenovela mexicană ”Salome”, jucând acolo rolul Kariciei, cea mai bună prietenă a personajului principal interpretat magistral de Edith Gonzalez. De atunci, însă, au trecut mai bine de cincisprezece ani, timp în care Niurka Marcos, căci acesta este numele ei real, a ajuns la 49 de ani și și-a schimbat total aspectul fizic.

Ei bine, Niurka, care e cântăreață, dansatoare și actriță, are în prezent 49 de ani. De când am văzut-o în telenovela ”Salome”, Niurka a mai avut o singură apariție notabilă într-o altă telenovelă. E vorba despre una numită ”La Fea Mas Bella”, apărută în 2006. După acest moment, Niurka s-a dedicat carierei de cântăreață, care s-a dovedit a fi mai de succes decât cea de actriță.

Iată cum arată în prezent Niurka!

loading...

Citește și

  • În urmă cu câteva săptămâni, îndrăgita actriță de telenovele a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Și cum vorbim de o boală extrem de agresivă, actrița de 51 de ani a fost nevoită să ia decizii importante pentru a-și salva viața.

  • A fost diagnosticată, anul trecut, cu cancer de col uterin. De atunci, actrița de telenovele luptă din răsputeri pentru a învinge cumplita boală și pentru a-și prelungi viața alături de cei dragi. Zilele trecute, Edith Gonzalez a pozat fără perucă pe coperta unei reviste locale pentru a documenta schimbările prin care trece ea, dar și orice alt bolnav de cancer.