Thalia s-a împăcat cu sora ei, după moartea mamei sale!

Yolanda Miranda Mange, mama actriţelor Thalia şi Laura Zapata, a murit la finalul lunii mai, în urma unui infarct. Cele două surori s-au reunit, după ce o vreme au pierdut legătura, la ceremonia de înmormântare a acesteia.

Durerea produsă de tragedia prin care trece întreaga familie le-a apropiat din nou pe Thalia şi Laura Zapata, scrie Acasă TV. Yolanda Miranda Mange a fost înmormântată în cimitirul Ferncliff din Hartsdale, în zona de nord a oraşului New York.

Se pare că tot acolo e înmormântată şi actriţa Joan Crawford. Conform emisiunii "El Gordo y La Flaca", în acelaşi cimitir a fost incinerat John Lennon, dar cenuşa lui nu se află acolo.La ceremonie au luat parte doar familia şi prietenii foarte apropiati, printre care Gloria şi Emilio Estefan şi designerul Mitzi.

Thalia a publicat pe Twitter o fotografie de familie, unde era alături de surorile şi bunica ei, doamna Eva Mange.

Acolo se poate vedea cum o îmbrăţişează pe Laura Zapata, deşi cele două au fost distante în ultima perioadă.

"Cu multă durere ne luăm rămas de la Yolanda Miranda Mange. I-am împlinit dorinţele: ne-am reunit cu multă dragoste şi i-am adus resturile pământeşti în New York. Le mulţumim din tot sufletul tuturor rudelor, prietenilor, cunoştiintelor pentru sprijinul, iubirea şi discretia de care au dat dovadă în acest moment atât de dificil pentru noi. Eva, Laura, Federica, Gabriela, Ernestina şi Thalia", a transmis familia Yolandei.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1