Thalia, de la bomba sexy de pe scenă, la mămica devotată

telenovel.jpg

thalia
Thalia este adepta extremelor
Instagram

Thalia (45 de ani) este cea mai cunoscută și îndrăgită actriță de telenovele. Pe lângă talentul actoricesc, aceasta are și o strălucită carieră în lumea muzicii, melodiile ei fiind puse pe repeat, fără nicio îndoială.

Cunoscuta actriță și cântăreață trece de la o extremă la alta. Pe scenă este o adevărată bombă sexy, de parcă nici nu ar avea vârsta pe care o are, la evenimente este extrem de îndrăzneață și elegantă, în același timp, iar acasă este o mamică devotată.

Fiind o celebritate și, totodată, un bun model de urmat, Thalia păstrează legătura cu fanii ei, fiind foarte activă pe rețelele de socializare. Multe fotografii pe care actrița le publică pe Instagram o înfățișează pe adevarata Thalia, departe de lumina reflectoarelor,  dar la fel de îndrăgită și admirată. Pozele ei sunt total diferite de felul în care apare pe scenă, la evenimente sau pe covorul roșu.

thalia.jpg

thalia
Thalia este adepta extremelor
Instagram

 

O poză în care aceasta apare lângă piscină, având cei doi copii în fundalul imaginii, într-o rochie roz pal, cu părul strâns și un machiaj natural a astrâns admirația internauților. Total diferită de modul în care se prezintă la evenimentele oficiale, unde machiajul este minuțios, iar ținutele pline de sclipiri, Thalia a avut un verdict pozitiv din partea fanilor, care i-au apreciat naturalețea și gingășia.

thaliaa.jpg

thalia
Thalia este mereu îndrăgită și admirată de fani
Instagram

 

”Copii în piscina și mama are nevoie de cafea să se trezească. «Cheers» pentru toate mămicile din întreaga lume”, a fost mesajul care a însoțit poza.

Mama unei fetițe de nouă ani și a unui băiețel de cinci, Thalia a fost, este și va rămâne un exemplu pentru milioane de fete și femei din toată lumea. Vedeta a cucerit o mulțime de inimi încă de pe vremea adolescenței sale, iar la vârsta de 45 de ani, vedeta își păstrează trăsăturile frumoase, care nu îi dau de gol vârsta.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1