«Terminatorul» şi-a măritat fiica cea mare. Katherine Schwarzenegger s-a căsătorit cu Chris Pratt

15_foto-1-6-col-profimedia-0445052758.jpg

La nuntă, invitaţii celebri s-au ascuns sub umbrele
Fotografii:Profimedia/ GettyImages

A devenit socru mic! Arnold Schwarzenegger, binecunoscut pentru rolul din seria “Terminator”, a măritat-o sâmbătă pe fiica sa cea mare, Katherine. Alesul ei e Chris Pratt, care a mai fost însurat.

Nuntă de lux într-un cadru intim la ferma San Ysidro din Montecito, California, SUA! Ceremonia de căsătorie a avut loc în jurul orei 17.30. Mireasa, scriitoarea Katherine Schwarzenegger, de 29 de ani, a venit la braţul celebrului ei tată, Arnold Schwarzenegger, de 71 de ani. Autoarea unor cărţi de succes, fiica “Terminatorului” a purtat o rochie de mireasă sexy fără bretele. Mirele, de 39 de ani, a fost însoţit la nuntă de fiul lui din prima căsătorie, Jack, de 6 ani. Băieţelul e rezultat din prima căsătorie a starului, devenit celebru pentru rolul din seria “Gardienii galaxiei”, cu Anna Faris, de 42 de ani. Căsnicia lui Pratt cu Faris a durat între 2009-2017.

15_foto-2-2-col-gettyimages-933259840.jpg

Schwarzenegger a fost fericit că a devenit socru mic

 

Culmea e că la nunta lui Chris Pratt cu Katherine Schwarzenegger, ar fi fost prezentă şi fosta lui soţie, Anna Faris. Nu au lipsit de la eveniment mama miresei, jurnalista Maria Shriver (63 de ani), şi ceilalţi trei copii pe care aceasta îi are cu Arnold Schwarzenegger, Patrick (25 de ani), Christopher  (22 de ani), Christina (27 de ani) şi alte celebrităţi. Pratt şi Faris vor să ţină secrete motivele despărţirii lor. Starul din “Gardienii galaxiei” a anunţat anul acesta, în ianuarie, că s-a logodit cu Katherine Schwarzenegger, oferindu-i un inel cu diamant de 400.000 $. Ei şi-au început relaţia anul trecut, în iunie. Amândoi sunt religioşi. Chris Pratt are o avere de 40 milioane $, în timp ce socrul lui, Arnold Schwarzenegger, are în conturi 400 de milioane $.

Loading...