Taylor Swift s-a luptat cu o boală de alimentație: «Nu mâncam!»

taylor-swift-portret.jpg

taylor swift portret
Taylor Swift a dezvăluit că s-a luptat câțiva ani cu o problemă de alimentație
foto: Getty Images

Cântăreața Taylor Swift (30 de ani), desemnată artista deceniului la American Music Awards 2019, a făcut câteva dezvăluiri dureroase despre lupta ei cu o tulburare de alimentație, într-un documentar care va fi disponibil pe Netflix din 31 ianuarie.

În documentarul care a avut premiera joi la festivalul Sundance, Taylor Swift spune că fotografiile şi comentariile despre cum arată au declanşat boala, relatează BBC, citat de News.ro.

În timpul turneului mondial din 2015, subnutriţia a făcut-o să se simtă „ca şi când aveam să leşin la finalul concertului sau în mijlocul lui”. „S-a întâmplat de câteva ori şi nu sunt în niciun fel mândră de asta”, spune artista în film. 

Swift a explicat că s-a luptat cu această problemă timp de câţiva ani. În unele zile, ea se „înfometa puţin şi se oprea din mâncat”. În restul timpului, făcea liste cu tot ce mânca şi exerciţii fizice până când a ajuns la măsura 00 (XS). Dar a negat că avea o problemă când oamenii îi puneau întrebări cu privire la greutate.

„Mă apăram în faţa oricui: «Despre ce vorbeşti? Bineînţeles că mănânc. Fac multă mişcare». Şi, da, am făcut multă mişcare. Dar nu mâncam”, adaugă ea.

Taylor Swift: ”Este mai bine să gândeşti că arăţi grasă decât să arăţi bolnavă”

Într-un interviu acordat Variety, publicat în ziua premierei de la Sundance, ea a vorbit despre originile problemei ei alimentare.

„Îmi amintesc cum, când aveam 18 ani, era prima dată când apăream pe coperta unei reviste şi titlul era ceva de genul «Însărcinată la 18 ani?». Şi asta pentru că purtam ceva care îmi făcea ca partea de jos a abdomenului să nu fie plată. Şi am luat asta ca pe o pedeapsă. Apoi, când eram la o şedinţă foto, mă aflam în cabină şi cineva care lucra la o revistă a spus: «Uau, este uimitor că te cuprinde o măsură mostră. De obicei, trebuie să modificăm rochiile, dar putem să le luăm direct de pe podium şi să te îmbrăcăm!». Şi am privit asta ca pe o alinare”.

Cântăreaţa a continuat: „Înregistrezi asta de atâtea ori şi începi să primeşti totul ca laudă şi pedeapsă, inclusiv propriul corp”.

În prezent, ea spune că alege să gândească pozitiv când este tentată să îşi judece corpul, spunându-şi: „Nu. Nu mai facem asta pentru că este mai bine să gândeşti că arăţi grasă decât să arăţi bolnavă”.

taylor-swift.jpg

taylor swift
Taylor Swift a declarat că alege să gândească pozitiv cât este tentată să-și judece corpul
foto: Getty Images

 

„Miss Americana”, regizat de Lana Wilson, a fost răsplătit cu ovaţii la premiera de la festivalul din Utah. Wilson a lăudat-o pe Taylor Swift pentru curajul de a vorbi despre problema ei.

Citește și:

Drama ascunsă a fostului președinte al Franței. Fiica anorexică a murit

Cel mai cumplit caz de anorexie: a murit la 31 de ani, cântărind 29 de kilograme! FOTO

Cine este Taylor Swift

Născută pe 13 decembrie 1989, Taylor Swift - desemnată artista deceniului la American Music Awards 2019 - a lansat anul trecut al şaptelea album de studio, „Lover”. În plus, cântăreaţa pop - cu zece premii Grammy în palmares - este artistul cu cele mai mari venituri înregistrate în ultimul an, 185 de milioane de dolari, potrivit Forbes. În 2020, cântăreaţa americană va fi cap de afiş al festivalului Glastonbury, care sărbătoreşte cinci decenii de la debut.

Loading...

Citește și

  • Deși se bucură de mult succes în viața profesională, Taylor Swift primește lovituri dure în cea familială, având în vedere că mama sa suferă de o boală cumplită: cancerul. Artista a dezvăluit recent că cea care i-a dat viață a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală de data aceasta, boala revenind, deși reușise să o învingă.

  • taylor

    Despre Taylor Swift se știe că schimbă iubiții ca pe șosete și mai ales că se inspiră din relațiile sale pentru a scoate hit-uri după hit-uri. Harry Style a vorbit despre scurta experiență pe care a avut-o cu Tailor. ”Out of the Woods” și ”Style”, cântecul artistei despre care se crede că s-a inspirat din relația cu Harry a avut un real succes.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1