Tatăl lui Michael Jackson, pe patul de moarte. Este bolnav de cancer în stadiu terminal

joe-jackson-red-carpet.jpg

Joe-jackson
Zilele lui Joe Jackson sunt numărate
Foto:Getty

Joe Jackson, tatăl lui Michael, al lui Janet și a fraților lor faimoși, se luptă cu cancerul în fază terminală. Bărbatul în vârstă de 89 de ani se află țintuit pe un pat de spital și este înconjurat de soția sa, Katherine și de alți membri ai familiei în aceste clipe dificile.

Joe este persoana care a manageriat The Jackson 5 pentru o bună perioadă de vreme. Potrivit informațiilor venite din partea TMZ, acesta suferă de cancer de o perioadă îndelungată de timp, iar medicii i-au spus că, din păcate, nu există șanse de vindecare pentru el. Cu toate acestea, nimeni nu poate ști cu exactitate câte zile mai are Joe Jackson.

Fiul său, Jermaine Jackosn a declarat, al începutul săptămânii, că tatăl său nu mai are mult de trăit, aflându-se pe patul de moarte și că în aceste condiții tot ce pot să facă cei din familie este să îi fie alături, potrivit mirror.co.uk.

jackson-5.jpg

Joe-jackson
Joe Jackson a fost managerul trupei The Jackoson 5
Foto:Getty

Joe a fost diagnosticat cu diabet și s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. În anul 2015, atunci când se afla în Brazilia, a suferit un accident vascular cerebreal care i-a afectat vederea sever, lăsându-l aproape orb, iar în anul 2016 a fost internat după ce a acuzat episoade febrile intense. 

Manager ieșit la pensie, el este cel care a lansat formația fiilor săi The Jackson Five. A început să lucreze alături de Jackie, Tito și Jermaine în anii 1960. În anul 1969, frații semnaseră deja cu casa de discuri Motown Records, devenind cunoscuți pe planm mondial. În anul 2002, Joe Jackosn a primit un premiu pentru "Cel mai bun manager din toate timpurile". 

The Jackosn 5

The Jackson 5 au fost primii în istoria muzicii care deţin patru etichete ale unor măreţe single-uri(I want you back, ABC, The love you save şi I’ll be there) care au ajuns în topul Billboard hot 100. Mai multe single-uri, printre care “Mamaa’s Pearl”, ”Never can say goodbye” şi “Dancing machine”, au fost în Top 5 pop hits şi pe primul loc în topul single-urilor R&B.

Multe din primele hit-uri au fost scrise şi produse de o echipă specializată în compoziţia muzicii cunoscută ca “The Corporation”, mai târziu, hit-urile Jackson 5 au fost compuse de către profesionistul Hal Davis, în timp ce hit-urile Jacksonilor au fost scrise de către echipa Gamble and Huff înainte ca The Jacksons să înceapă să scrie şi să producă spre sfârşitul anilor 70.

 

 

loading...
Loading...

Citește și