Tatăl lui Michael Jackson a fost înmormântat. Cine a participat la funeralii

joe-jackson.jpg

joe jackson tatal lui michael jackson
Joe Jackson s-a stins din viaţă la 89 de ani
Foto: EPA

Joseph Jackson, tatăl regretatului Michael Jackson, a fost înmormântat luni în cadrul unei ceremonii private, care a avut loc în cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Glendale, California. Este acelaşi loc în care se odihneşte şi cel supranumit “Regele muzicii pop”.

Joseph Jackson a murit miercuri, 27 iunie, la vârsta de 89 de ani. Cunoscutul impresar avea cancer la pancreas şi suferea de diabet zaharat. În 2015, tatăl lui Michael Jackson a făcut şi un infarct în urma căruia a fost orb temporar. Problemele de sănătate s-au acutizat în ultimele luni, iar Joe a ajuns de urgenţă la spital. După câteva zile de spitalizare, bărbatul a pierdut bătălia cu boala. Joe Jackson a fost înmormântat luni în acelaşi cimitir în care este înhumat şi fiul său, Michael.

Tatăl lui Michael Jackson a fost înmormântat

Joe Jackson a avut parte de o ceremonie discretă, la care presa nu a avut acces. Fostul impresar a fost înmormântat la cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Glendale.

joe-jackson-inmormantare.jpg

joe jackson inmormantare sicriu familie
Joe Jackson a fost înmormântat în cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Glendale
Foto: Facebook

 

La slujbă au participat prietenii apropiaţi, soţia lui Joe, cei opt copii aflaţi în viaţă, dar şi nepoţii săi. Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, a ajuns la înmormântare într-un scaun cu rotile şi şi-a acoperit chipul cu o pereche de ochelari de soare, scrie Daily Mail. Janet Jackson a venit cu fiul ei la înmormântare, iar La Toya Jackson a purtat o pălărie neagră imensă. La ceremonie a participat şi cântăreţul Stevie Wonder.

Paris Jackson şi mătuşa Janet, în conflict

Potrivit RadarOnline, Janet Jackson şi Paris, fiica lui Michael, nu şi-au vorbit deloc la înmormântarea lui Joe Jackson. Fiica lui Michael Jackson şi-a dorit o înmormântare cu fast pentru bunicul ei, însă Janet, care nu l-a iertat pe Joe Jackson pentru abuzurile fizice şi verbale la care o supunea pe ea şi pe Michael, spune că nu merită.

paris-jackson.jpg

paris jackson fiica michael jackson eveniment
Paris Jackson şi-ar fi dorit altfel de ceremonie pentru bunicul ei
foto: Hepta

 

“Paris a stat departe de fraţii tatălui ei la înmormântare şi a fost destul de rece. Ea consideră că Janet este “falsă” şi că nu i-a fost alături bunicului ei în cele mai grele clipe”, a declarat un apropiat al familiei, potrivit sursei citate mai sus.

După înmormântare, familia a organizat o masă la hotelul Langham Huntington din Pasadena. Aici şi-au făcut apariţia membrii familiei, inclusiv fiul cel mic al lui Michael Jackson. Blanket are 16 ani acum, s-a înălţat şi poartă aceleaşi plete lungi ca-n copilărie. Cea care ar fi lipsit de la recepţia organizată în memoria lui Joe Jackson ar fi fost Paris, care se pare că nu a vrut să mai dea ochii cu mătuşa ei.

Joe Jackson şi-a făcut copiii vedete

Joe Jackson și soția lui, Katherine, au avut zece copii: Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael (pe care i-a unit în trupa Jackson 5) și Rebbie, Randy, La Toya și Janet, dar și un alt copil, Brandon, care s-a născut în 1957, dar a murit la scurt timp după naştere. Joe Jackson a mai avut un copil dintr-o relație extraconjugală.

jackson5-trupa.jpg

jackson 5 trupa michael jacskon frati
"Jackson 5" a avut un succes imens
foto: Hepta

 

La începutul anilor 1960, Joe Jackson a devenit impresarul fiilor lui - Jackie, Tito și Jermaine – care au format un grup muzical. Apoi, la acest grup s-au alăturat fiii lui mai mici, Marlon și Michael, după care grupul s-a transformat în trupa de succes “The Jackson 5”.

Joe Jackson a fost subiectul unor controverse ulterior, când copiii lui – inclusiv legendarul Michael Jackson – au ajuns la maturitate și au povestit că acesta a avut un comportament abuziv față de ei, în perioada în care el a fost impresarul trupei. În 2002, Joe Jackson a fost distins cu un premiu Rock and Roll Hall of Fame pentru „cel mai bun impresar de divertisment din toate timpurile”.

 

Loading...

Citește și