Tatăl lui Kate Spade a murit cu o zi înainte de înmormântarea creatoarei de modă

kate-spade-designer-moda.jpg

kate spade designer moda eveniment
Kate Spade s-a sinucis la 55 de ani
foto: Hepta

În 5 iunie, vestea că designerul preferat al vedetelor şi al familiei regale britanice s-a sinucis a şocat Hollywood-ul. Kate Spade (55 de ani) s-a spânzurat după ce soţul i-ar fi cerut divorţul. Devastat de durere, tatăl lui Kate Spade a murit înainte de a-şi înmormânta fata.

N-a suportat piederea fiicei. Earl F. Brosnahan Jr. (89 de ani) s-a stins din viață cu o zi înainte de a avea loc funeraliile fetei sale.

Tatăl lui Kate Spade a murit

“Cu profundă tristeţe anunţăm trecerea în nefiinţă a tatălui lui Kate, Earl F. Brosnahan Jr. (Frank), care s-a stins din viaţă aseară la 89 de ani. Starea de sănătate se înrăutăţise în ultima vremea şi avea inima frântă de durere după ce şi-a pierdut fiica. A murit acasă, înconjurat de familie”, se arată într-o declaraţie a familiei, potrivit Eonline.

Tatăl lui Kate Spade a murit cu o zi înainte de înmormântarea fiicei sale. Durerea pricinuită de pierderea fetei i-a grăbit moartea. Kate Spade a fost găsită fără suflare în 5 iunie, în locuinţa ei, de către menajeră.

Kate Spade s-a sinucis în apartamentul ei

Designerul s-a spânzurat cu o eşarfă în apartamentul ei din Park Avenue, New York, acolo unde locuia cu soţul ei şi fiica lor, în vârstă de 13 ani. Medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea și au declarat decesul. Potrivit TMZ, lângă trupul neînsuflețit al lui Kate Spade se afla un bilet de adio adresat fiicei sale de 13 ani, Frances Beatrix Spade.

„Bea, te-am iubit întotdeauna. Nu este vina ta. Întreabă-l pe tati!”, ar fi scris designerul. Se pare că vedeta suferea de depresie după ce soţul ei Andy i-ar fi cerut divorţul.

kate-spade-andy-spade.jpg

kate spade si sotul ei andy spade
Kate şi Andy Spade erau căsătoriţi de 24 de ani
Foto: Guliver/ Getty Images

 

Kate Spade era căsătorită de 24 de ani cu Andy Spade. Retta Saffo, sora creatoarei de modă, a dezvăluit că femeia suferea de tulburare bipolară şi s-a gândit des să-şi curme viaţa. Saffo a precizat şi că în ciuda eforturilor depuse de familie, Kate Spade a refuzat tratamentul fiindu-i teamă că dacă lumea ar afla de problemele ei, brandul său ar fi compromis.

Cine a fost creatoarea Kate Spade

Kate Spade s-a remarcat în anii 1990 datorită unei linii de genţi. Compania pe care a fondat-o în 1993 alături de soţul ei, Kate Spade New York, a deţinut 140 de magazine în Statele Unite şi peste 175, în alte ţări.

În 2007, ea a părăsit brandul, iar în 2016 a anunţat că şi-a schimbat numele din Spade în Valentine. Anul trecut, Coach a cumpărat Kate Spade pentru 2,4 miliarde de dolari.

 

 

Loading...

Citește și