Tatăl lui Britney Spears locuiește într-o rulotă

Britney Spaer și tatăl

Britney nu mai vrea tutela lui
Tatăl deține tutrela asupra vedetei din 2008
Foto: Profimedia

Tatăl lui Britney Spears a vândut casa în care vedeta a crescut și acum locuiește într-o rulotă parcată în Kentwood, Louisiana, SUA. Asta în contextul procesului prin care fiica celebră vrea să scape de tutela lui.

Jamie Spears (68 de ani), tatăl cântăreței Britney Spears (39 de ani) a vândut casa sa din Kentwood, unde Britney a fost crescută și s-a mutat într-o rulotă. Asta în condițiile în care rolul său de deținător al tutelei asupra fiicei sale este cercetat după documentarul ”Framing Britney Spears”, din februarie, care i-a adus critici. Britney nu mai vrea ca el să fie tutorele său, ci Jodi Montgomery. Acceptă tutela, dar nu mai vrea să-i fie tutore tatăl ei. Îi e frică de el și îl acuză că a forțat-o să urce pe scenă și bolnavă.

A fost acuzat că a abuzat de banii vedetei

Jamie Spears a fost acuzat că a abuzat de averea fiicei sale în timp ce i-a fost tutore. Astăzi, Britney urmează să apară în instanță într-o audiență privitoare la tutela sa. Ea a cerut oficial suspendarea rolului tatălui său ca tutore. Jamie Spears s-a ocupat de averea ei din 2008, după ce ea a fost internată la nebuni. În prezent, Britney are o avere de 70 de milioane de dolari. Este posibil ca ea să depună mărturie de la distanță, pe cale virtuală. Tatăl lui Britney Spears a vândut casa în care vedeta a crescut și acum locuiește într-o rulotă.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1