Swayze şi-a dat sufletul în braţele femeii vieţii lui

Citeste tot despre: 

Lumea întreagă a fost profund impresionată de moartea actorului Patrick Swayze, care s-a luptat cu demnitate şi disperare cu cancerul, alături de soţia sa, Lisa Niemi, singura femeie pe care a iubit-o întreaga viaţă.

Povestea de dragoste a lui Patrick şi a Lisei, care a durat 34 de ani, a făcut înconjurul lumii. Cu toate că a fost adorat de femei după ce a dobândit statutul de sex-simbol, Patrick Swayze nu a iubit-o decât pe soţia sa, în braţele căreia şi-a dat sufletul.

Erau precum două jumătăţi ale aceluiaşi întreg, spun apropiaţii lor. Swayze a întâlnit-o pe cea care avea să devină îngerul său păzitor la vârsta de 19 ani. Lisa Niemi, de origine finlandeză, avea numai 14 ani când s-au cunoscut. A fost a doua femeie cu care a făcut sex.

Când s-au întâlnit prima oară, Lisa lua lecţii de dans cu mama sa. I-a pus mâna pe fund, iar ea l-a pălmuit, drept "răsplată" pentru îndrăzneală. Mama starului s-a împotrivit legăturii lor.

"Te omor, dacă îşi baţi joc de acest copil", l-a ameninţat. "Lisa era altfel decât fetele cu care eram obişnuit. Ne-am mai întâlnit fără să ne spunem nimic.Curând şi-a dat seama ce vreau şi mi-a răspuns. Era cea mai deşteaptă femeie pe care o întâlnisem şi o găseam incredibil de atrăgătoare", povestea starul.

Swayze s-a mutat la New York, pentru a începe o carieră de dansator. Lisa l-a urmat şi s-a mutat la el. Dar iubirea lor a rămas neconsumată timp de un an!

"Am cerut-o de soţie, în 1975, când am simţit că relaţia noastră era destul de serioasă pentru a face sex", a mărturisit actorul, subliniind că era cea mai frumoasă femeie din câte cunoscuse, cel mai bun prieten şi o dansatoare mai bună ca el.

Pentru nimeni de pe pământ nu a avut mai mult respect ca pentru această femeie. Când a fost declarat "cel mai sexy bărbat în viaţă", Lisa a ştiut să-l trezească la realitate.

L-a salvat de dependenţa de droguri şi de alcool. L-a îngrijit şi i-a fost alături clipă de clipă în lupta cu cancerul. Singurul lui mare regret a fost că nu au avut copii.

Lisa a pierdut două sarcini în 1990 şi 2005. Chiar dacă nu i-a dăruit moştenitori, Swayze nu s-a gândit niciodată să divorţeze.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1