Susan Sarandon a devenit bunică pentru prima dată!

susan_sarandon.jpg

Actriţa Susan Sarandon are 67 de ani
Actriţa Susan Sarandon are 67 de ani
FOTO Facebook

Celebra actriţă Susan Sarandon, în vârstă de 67 de ani, a devenit pentru prima dată bunică. Fiica ei, Eva Amurri Martino, a născut weekendul trecut o fetiţă.

Starul american Susan Sarandon este în culmea fericirii! Primul ei nepot s-a născut sâmbătă. Este fetiţă şi a primit numele Marlowe Mae Martino, informează contactmusic.com. Acesta e primul copil al cuplului format din Eva Amurri Martino şi soţul ei, jurnalistul Kyle Martino.
"Tinerii părinţi sunt încântaţi şi se bucură de venirea pe lume a noului membru al familiei lor", a declarat pentru revista People agentul de presă al actriţei americane.
Eva Amurri Martino s-a născut pe 15 martie 1985. Fiica starului america s-a căsătorit cu Kyle Martino în anul 2011. Eva e fiica mai mare a actriţei Susan Sarandon, iar tatăl ei este cineastul italian Franco Amurri.

Susan Sarandon, care a fost căsătorită cu fostul ei coleg de liceu, Chris Sarandon, şi mai are doi fii, Jack Henry şi Miles Guthrie, din relaţia ei cu actorul Tim Robbins.

Loading...

Citește și

  • În al nouălea cer de fericire! Aşa a fost surprinsă, duminică, actriţa Susan Sarandon în compania iubitului ei, Jonathan Bricklin, care e cu 31 de ani mai mic decât ea. Cei doi au fost împreună la hochei.

  • Iubire mare! După ce iniţial a negat că are o relaţie cu un bărbat mult mai tânăr, Susan Sarandon (63 de ani) a dat de înţeles că, într-adevăr, se iubeşte cu Jonathan Bricklin (31 de ani).