Susan Sarandon, în căutarea partenerului ideal la 74 de ani! „Bărbat sau femeie, nu contează. Vaccinat anti-COVID să fie!”

susan.jpg

Ce alte criterii trebuie să îndeplinească bărbatul alături de care Sarandon vrea să-şi petreacă tot restul vieţii?
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

La cei 74 de ani pe care-i numără – şi nu-i arată! - actriţa hollywoodiană este câştigătoare a premiului Oscar, mamă, bunică, activist înrăit şi femeie de afaceri. Bifând toate aceste reuşite până acum, vedeta este şi în căutarea partenerului ideal, pentru a avea cu cine să împartă laurii succesului.

În cadrul podcastului Divorced Not Dead (n.r. Divorţat, nu mort), Susan a dezvăluit că-şi caută jumătatea. „Nu-mi pasă dacă e bărbat sau femeie. Sunt deschisă la orice vârstă şi culoare a pielii. Pentru mine, astfel de aspecte nu sunt decât detalii insignifiante”, a ţinut să precizeze actriţa. Ce criterii trebuie să îndeplinească persoana alături de care Sarandon plănuieşte să-şi petreacă tot restul vieţii?

Starul hollywoodian îşi doreşte, mai presus decât orice, pe cineva aventuros lângă ea, motiv pentru care nu-şi îndreaptă, în mod normal, privirea spre oamenii de vârsta ei. „Una dintre problemele celor care au vârsta mea e că lumea îşi doreşte să fie în viaţă şi atât, să păstreze situaţia actuală cât mai mult timp posibil, nu neapărat să evolueze. Şi-au pierdut curiozitatea, nu-i mai interesează distracţia, nu mai sunt deschişi la ceva nou şi incitant”, precizează ea.

Citește aici continuarea.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1