Susan Sarandon are ochiul vânăt, uite în ce hal arată!

susan.jpg

susa sarandon arăta foarte bine pentru vârsta ei înainte de a-şi învineţi ochioul
Vedeta, înainte de accident
Foto: Instagram

Susan Sarandon a postat o fotografie pe Instagram în care are ochiul vânăt. Zilele trecute actrița a postat o poză cu un ditamai cucuiul provocat după o căzătură din timpul turneului de susținere politică a lui Bernie Sanders.

În vârstă de 73 de ani, Susan Sarandon a postat o fotografie pe Instagram în care are ochiul vânăt îngrozitor. După  ce a căzut şi s-a lovit rău, acum cucuiul s-a mutat sub ochi și seamănă cu un urs panda.

În urma căderii, actriţa a reuşit chiar să-şi fractureze nasul. Accidentul pe care l-a avut a avut loc în timp ce făcea campanie pentru politicianul democrat Bernie Sanders în vederea alegerilor din 2020 din SUA. Susan spune că a avut, totuşi, noroc că a avut asigurarea plătită şi a putut să-şi plătească vizita la Urgenţă.

Susan Sarandon, cu o gâlmă în frunte și ochiul vânăt. Ce a pățit actrița de 73 de ani

Susan Sarandon, cu sânii la vedere la Cannes! Arată incredibil la 69 de ani

Cel mai mare regret al vedetei

Susan Sarandon spune că regretă că aşa lovită nu mai poate să continue campania pentru Bernie Sanders. Ea chiar a trebuit să anuleze o întâlnire cu candidatul la alegerile prezidenţiale, vineri, după ce a căzut. Întrebată cum s-a accidentat, Susan nu a spus decât că a alunecat. Nu este prima oară când actriţa se implică în politică. Ea l-a mai susţinut pe Bernie Sanders şi în campania electorală din 2016. La vremea aceea, la alegeri, a câştigat actualul preşedinte al SUA; Donald Trump. Susan Sarandon a postat o fotografie pe Instagram în care arată în ce hal are ochiul vânăt.

 

Loading...

Citește și