Susan Sarandon are iubit cu 32 de ani mai tânăr

Citeste tot despre: 

Iubire mare! După ce iniţial a negat că are o relaţie cu un bărbat mult mai tânăr, Susan Sarandon (63 de ani) a dat de înţeles că, într-adevăr, se iubeşte cu Jonathan Bricklin (31 de ani).

Anul trecut, Susan Sarandon a divorţat de actorul Tim Robbins, după o relaţie de 23 de ani.

În ultima vreme, vedeta a fost văzută tot mai adesea în compania regizorului Jonathan Bricklin, cu 32 de ani mai tânăr decât ea.

Întrebată dacă este iubitul său, Susan a negat cu îndârjire, susţinând una şi bună că sunt doar parteneri de afaceri. În cele din urmă, ea a confirmat că are o relaţie cu acesta, dar nu a vrut să dea mai multe amănunte.

O sursă apropiată cuplului a dat lămuriri pentru "National Enquirer": "Se înţelege de minune cu Jonathan. Plănuieşte să se mărite cu el".

Relaţie de 23 de ani cu Tim Robbins

Susan Sarandon a fost împreună cu Tim Robbins din 1986 până în 2009. Ei au doi fii: Jack Henry (21 de ani) şi Miles Guthrie (18 ani).

Susan a fost căsătorită prima oară cu un coleg de facultate, pe nume Chris Sarandon. A mai avut o relaţie cu regizorul Franco Amurri, împreună cu care are o fiică, pe nume Eva, în vârstă de 25 de ani.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1