Surpriză la Eurovision! Justin Timberlake va urca pe scena competiției

453544750.jpg

justin timberlake
Justin Timberlake va urca pe scenă în deschiderea Eurovision Song Contest 2016
Foto Getty

Se pare că descalificarea României de la Eurovision 2016 nu este singurul aspect nemaiîntâlnit în istoria competiției muzicale. Pentru prima dată, în deschidere, va interpreta un superstar internațional, neparticipant la competiție.

Potrivit site-ului oficial al Eurovision, eurovision.tv, în deschiderea competiției de anul acesta, care se va ține la Stockholm, capitala Suediei, Justin Timberlake va interpreta noul său single, "Can't Stop the Feeling".

"Este o oportunitate fantastică, suntem foarte bucuroși și încântați că Justin Timberlake va interpreta noul său single împreună cu trupa în cadrul show-lui nostru. Este cu atât mai special cu cât compozitorii suedezi Max Martin și Shelback au scris această piesă împreună cu Justin Timberlake", a declarat Sven Stojanovic, producătorul de anul acesta al Eurovizion Song Contest.

"Suntem mândri să îi spunem bun venit unuia dintre cei mai mari artiști din lume! Este o onoare și o sursă de inspirație pentru noi toți", a afirmat Martin Österdahl, producătorul executiv de anul acesta al Eurovision Song Contest.

Justin Timberlake este câștigătorul a nouă Premii Grammy și patru Premii Awards. El este cunoscut în întreaga lume prin hiturile "Cry Me a River", "Sexyback" și "Mirrors". De asemenea, a jucat și în filmele "The Social Networks", "Bad Teachers" și "Friends with Benefits". Acum cariera sa va fi completată și de interpretarea în deschiderea competiției Eurovision Song Contest 2016, care va începe pe 14 mai.

Noul single al lui Justin Timberlake

Loading...

Citește și

  • Cei patru solişti şi dansatorul lui Ovidiu Anton au fost în al nouălea cer pe 6 martie, la Baia Mare, când au fost aleşi câştigători cu piesa ”Moment of silence”. Însă, la doar câteva zile, colegii de scenă ai premiantului au trecut de la extaz la agonie.

  • ovidiu anton

    A muncit și a sperat degeaba. Ovidiu Anton își câștigase dreptul de a reprezenta România la finala Eurovision 2016 de la Stockholm, dar a fost eliminat dintr-o vină care nu-i aparține. Aristul și-a exprimat dezamăgirea pe contul personal de Facebook.

  • eurovision 2016

    Reprezentantul Belarus, Alexander Ivanov (Ivan), se va dezbrăca pe scenă la finala Eurovision 2016, ce va avea loc în Suedia, în luna mai. În plus, cântărețul va avea alături de el și doi lupi.

  • ovidiu anton castigator eurovision romania 2016

    Acum are peste 100 și ceva de kilograme, dar Ovidiu Anton (33 de ani) nu a fost întodeauna grăsuț. Cântărețul care va reprezenta România în Suedia, la competiția internațională Eurovision 2016, avea cu 50 de kilograme mai puțin acum mai bine de zece ani, când s-a lansat la Școala Vedetelor (TVR). Click! îți prezintă imagini în exclusivitate.