Surorile Kardashian-Jenner, ședință foto super sexy. Și-au încins admiratorii de pe Instagram

kourtney_kendall_khloe.jpg

kardashian jenner
Kourtney, Kendall și Khloe au încins imaginația internauților
Foto: arhivă personală

Kourtney și Khloe Kardashian, alături de sora lor vitregă, supermodelul Kendall Jenner, au pus de o ședință foto ad-hoc. Nu una oarecare, ci una extrem de sexy, care i-a încins pe internauți. Fetele au pozat în haine mulate, transparente, cu formele care le-au făcut celebre la vedere.

Ce modalitate mai bună pentru Khloe Kardashian de a-și reveni după despărțirea de tatăl fiicei sale decât câteva poze sexy care să-i arate baschetbalistului Tristan Thompson ce a pierdut?! Aceasta a pus la cale o ședință foto alături de două dintre surorile sale, Kendall și Kourtney. Fetele nu s-au abținut din a se pipăi una pe alta sau de a-și arăta formele cu care au fost înzestrate de Mama Natură sau de medicul estetician.

kendall_khloe_kourtney.jpg

kardashian jenner
Khloe și Kendall și-au pipăit sora mai mare pe posteriorul tonifiat
Foto: arhivă personală

 

Kourtney, cea mai mare dintre surorile Kardashian, a fost și cea mai dezbrăcată. Bruneta a ales să-și lase lenjeria neagră la vedere. Pe deasupra și-a pus o rochie plasă, total transparentă și strălucitoare. Și Khloe a optat pentru strălucire și a pozat cu fundul la vedere, pus în evidență de salopeta mulată. Singura care a ales un alt look a fost modelul familiei, Kendall, care a fost, însă, la fel de sexy. Aceasta a ales accesorii albe și o rochie mini lăcuită.

khloe_kendall_kourtney.jpg

kardashian jenner
Khloe a pozat cu posteriorul faimos la vedere
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și