Supermamele de la Hollywood

24-s-foto3-60-190-hepta_3543469.jpg

Halle Berry (51 de ani). Avere: 80 milioane $. Maceo (4 ani), născut la 47 de ani
Fotografii: Guliver/ Getty Images/ Splashnews/ Hepta

Sunt fenomenale şi cuvântul „imposibil” nu le intră în vocabular! Brigitte Nielsen a născut al cincilea copil la vârsta de 54 de ani, acum o săptămână. Puţini ştiu însă că actriţa daneză a fost inspirată să persevereze în a rămâne gravidă de alte mame-eroine de la Holly­wood care şi-au văzut visul de a deveni mame abia după vârsta de 40 de ani.

De aproape 10 ani, Eva Longoria s-a zbătut să devină pentru prima oară mamă. A divorţat între timp de baschetbalistul Tony Parker şi s-a căsătorit cu milionarul Jose Batson. Acum aproape două săptămâni, după o sarcină „imposibilă”, şi-a văzut visul cu ochii: l-a adus pe lume pe Santiago. Însă şi ea, şi Janet Jackson (n.r. a născut la 50 de ani), dar şi Brigitte Nielsen au fost inspirate de supermame ca Halle Berry, Celine Dion sau Madonna. Halle Berry (51 de ani) a vrut neapărat un copil cu Olivier Martinez, fostul ei soţ. La 47 de ani, actriţa care are o avere de 80 milioane $, l-a născut pe Maceo (4 ani), împlinindu-i implicit şi visul Nahlei (10 ani), de a avea un frăţior.

24-s-foto5-85-140-gettyimages-494274482.jpg

Madonna (59 de ani). Avere: 800 milioane $. Rocco (17 ani), născut la 41 de ani

 

Madonna (59 de ani) creşte şase copii (patru adoptaţi din Malawi) şi doi biologici. Cântăreaţa, care are o avere de 800 milioane $, a vrut neapărat cu copil cu regizorul britanic Guy Ritchie şi l-a născut pe Rocco (17 ani) când avea 41 de ani. Ea mai are o fiică, Lourdes, în vârstă de 21 de ani.

24-s-foto7-85-140-gettyimages-883460394.jpg

Mariah Carey (48 de ani). Avere: 520 milioane $. Moroccan şi Monroe (7 ani), născuţi la 42 de ani

 

Mariah Carey (48 de ani) a născut gemeni la 42 de ani. Cântăreaţa care a depăşit pragul de 500 milioane $ i-a născut pe gemenii Moroccan şi Monroe (7 ani) în timpul căsniciei cu Nick Cannon.

24-s-foto1-60-190-hepta_2961130.jpg

Jane Seymour (67 de ani). Avere: 90 milioane $. John şi Kristopher (în prezent au 22 de ani), născuţi la 44 de ani

 

Jane Seymour (67 de ani) are patru copii, iar la vârsta de 44 de ani a născut gemeni: pe John şi Kristopher (22 de ani). Actriţa din „Dr. Quinn” are o avere de 90 de milioane de dolari. Ea mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară - pe Katherine (36 de ani) şi pe Sean (32 de ani).

 

Gwen Stefani (48 de ani) este o altă mamă eroină: după ce i-a adus pe lume pe Kingston (12 ani) şi pe Zuma (9 ani), soţul ei de atunci, Gavin Rossdale, a vrut să mai aibă un moştenitor. Aşa că la 44 de ani, cântăreaţa, care are o avere de 100 milioane $, l-a născut pe Apollo Bowie (4 ani).

La capitolul taţi eroi îi menţionăm pe Charlie Chaplin, care a devenit tată la 73 de ani şi pe luptătorul indian Ramjit Raghav, care şi-a lăsat gravidă soţia la 93 de ani...

Loading...

Citește și

  • Dacă e să vorbim despre #beachbody, Gwen Stefani ar putea concura oricând pentru titlul de cea mai sexy apariție la plajă. Artista în vârstă de 47 de ani, mamă a trei copii, arată impecabil în costum de baie.

  • halle berry, rochie transparenta, covorul rosu

    Halle Berry, 51 de ani, ştie să facă impresie la evenimentele mondene. Actriţa a fost prezentă la cea de a 49-a gală anuală NAACP Image Awards, destinată personalităţilor americane de culoare, care a avut loc luni, în Pasadena, California. Rochia i-a lăsat pe toţi mască.

  • Mariah Carey a reușit să le închidă gura criticilor, care au acuzat-o în ultimele luni că performanțele ei vocale sunt slabe, dând un spectacol de zile mari, sâmbătă, în Madison Square Garden. Totuși, a existat un aspect al apariției ei care a dezamăgit.

  • foto

    Regina muzicii pop, Madonna a fost întotdeauna o persoana excentrică care a iscat controverse şi căreia nu i-a păsat de părerea celor din jur. La aproape 60 de ani, ea pare să se simtă foarte mulţumită atunci când reuşeşte să îi şocheze pe admiratorii săi. Ultima sa fotografie, încărcată pe pagina personală e unei reţele de socializare, demonstrează că Madonna trăieşte intens fiecare clipă şi nu renunţă la îndrăzneala caracteristică.