Sunt căsătoriţi, dar trăiesc separat! Adevărul din spatele mariajelor lor

gwyneth_paltrow_gettyimages-1068514144.jpg

Gwyneth și noul ei soț
foto: arhivă

Îi admirăm braţ la braţ pe covorul roşu sau tandri şi îndrăgostiţi prin vacanţe romantice, însă n-am fi bănuit vreodată că secretul fericirii acestor soţi este chiar... despărţirea!

Ehe, unde sunt vremurile în care proaspăt căsătoriţii VIP visau cu ochii deschişi la un viitor îndelungat petrecut împreună şi, pentru a se asigura de asta, îşi comandau baia matrimonială din noua lor vilă cu două chiuvete, pentru a nu apărea ulterior discuţii legate de spaţiul lor personal?! Acum, pentru a îndrăzni să sperăm la o căsnicie care să dureze la Hollywood măcar câţiva ani, e nevoie de câte o casă pentru fiecare soţ şi, de ce nu?!, chiar de vieţi complet separate.

Gwyneth Paltrow & Brad Falchuk

De-abia şi-au jurat, în faţa altarului, dragoste eternă (şi-au oficializat relaţia în septembrie 2018), că s-au şi despărţit. Nu în acte, ci doar locativ. Adică trăiesc în case diferite, fiecare cu copiii lui. Cel mai probabil, actriţa de 46 de ani, femeie modernă şi cu destulă experienţă amoroasă (a mai fost căsătorită, timp de 13 ani, cu Chris Martin), a pus piciorul ei frumos în prag şi l-a convins pe noul ei soţ de beneficiile traiului separat. „Sunt genul de femeie căreia îi place să fie măritată“, spunea anul trecut. Şi noi am crezut-o. Post-nuntă, ea a povestit cu încântare jurnaliştilor de la Wall Street Journal că a decis împreună cu „domnul Paltrow“ să trăiască separat, dând vina pe copii. „Facem totul în stilul nostru. Nici n-aveam cum altfel, având în vedere că avem amândoi copii adolescenţi. Şi ştiţi cât de dificilă e vârsta asta…“

Citește ce alte cupluri sunt în această situație!

Loading...