Steven Tyler, sărut pasional pe covorul roșu cu iubita de 30 de ani!

iubita-lui-steven-tyler.jpg

Steven Tyler și Aimee Preston
Steven Tyler are o iubită de 30 de ani
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Steven Tyler se ține bine la 70 de ani! Solistul de la Aerosmith se laudă cu o iubită tânără și frumoasă, alături de care a fost prezent la iHeart Radio Awards, vineri (15 martie).

Steven Tyler și Aimee Preston (30 de ani) s-au sărutat și s-au îmbrățișat în fața fotografilor, pe covorul roșu de la Microsoft Theater din Los Angeles (Statele Unite ale Americii). Cuplul a făcut furori, toate privirile fiind ațintite asupra lor. Steven și Aimee nu s-au sfiit să își arate afecțiunea în fața camerelor de filmat. 

Cei doi au ieșit în evidență și datorită ținutelor pe care le-au ales. Extravagantul Steven Tyler a ales să poarte o pereche de blugi cu strasuri, o cămașă neagră și o jachetă lungă, iar jumătatea sa a optat pentru o stralopetă strălucitoare de culoare gri, în picioare alegând o pereche de sandale cu print de leopard.

steven-tyler-iubita-.jpg

Steven Tyler și iubita lui, la iHeartRadio Awards
Steven și Aimee s-au sărutat în văzul tuturor
Foto: Profimedia

Cine e Aimee Preston, iubita lui Steven Tyler

Aimee Preston a fost inițial asistenta personală a celebrului rocker. Zvonurile despre relația blondinei cu Steven Tyler au apărut în 2014, dar cei doi s-au ferit de ochii publicului. Fanii au fost extrem de curioși, mai ales că între cei doi este o diferență de 40 de ani. Aimee Preston este din Denver și are experiență ca asistentă personală. Ea și-a început cariera lucrând pentru Donald Trump. Printre celebritățile cu care a colaborat iubita lui Steven Tyler se numără și Victoria Beckham, conform pandagossips.com.

 

Loading...

Citește și