Steven Seagal, pe urmele lui Amza Pellea

seagal9-act-1.jpg

Steven Seagal (63 de ani) turnează două noi filme de acţiune

În 1979, la Mamaia se filma celebra comedie „Nea Mărin miliardar”, cu Amza Pellea. O parte dintre filmări au avut loc la hotelul Vega, unde s-a instalat cartierul general al echipei. La 35 de ani de la filmarea peliculei, s-au întors echipele pentru două noi proiecte, însă, de data aceasta, echipe de producţie internaţionale.

Cunoscutul actor Steven Seagal (63 de ani) a revenit în România, unde a mai lucrat în trecut la câteva producţii de acţiune, şi a filmat în nordul staţiunii Mamaia pentru noi proiecte. De data aceasta a fost vorba de filmele “End of Gun”, unde mai apar şi Florin Piersic Jr. şi Radu Andrei Micu (“Păcatele Evei” şi “Ferma vedetelor”) dar şi pentru “Killing Salazar”, cu acelaşi Piersic Jr. partener de filmare pentru Seagal.

seagal2untitled-1.jpg

Echipa de producţie filmează de zor la Hotelul Vega din Mamaia
Foto: telegrafonline.ro

Pentru cele două producţii, echipa de filmare şi-a mutat cartierul general în staţiunea Mamaia, în apropierea aceluiaşi hotel unde s-a filmat celebra comedie “Nea Mărin miliardar”, regizată de Sergiu Nicolaescu, cu Amza Pellea în dublu rol, dar şi cu Sebastian Papaiani şi Stela Popescu printre protagonişti. Acum, liniştea a fost spartă de focuri de armă şi pocnituri, accidente şi explozii de maşini.

aza9-act-4.jpg

La 35 de ani de când Nea Mărin filma pe litoral, starul american a folosit aceeaşi locaţie pentru noile sale filme

Vedeta Seagal a avut parte de gărzi de corp şi de două sosii care să-l ferească de fanii prea insistenţi care doreau să facă fotografii cu el şi să-i ceară autografe. Deşi filmările nici nu s-au încheiat, producătorii au anunţat deja că peliculele vor avea premierele anul acesta, însă fanii ar trebui să ştie că acestea sunt realizate pentru a fi lansate doar pe DVD-uri în magazinele de specialitate.

Van Damme se întoarce la Bâlea Lac


Celebrul actor american Jean Claude Van Damme (55 de ani) se întoarce în România. În 3 martie, el va filma o continuare a reclamei la bere, pe care a făcut-o în 2014, la Bâlea Lac. În urmă cu doi ani, starul de la Hollywood a sosit în România cu un avion privat. De la Aeroportul Otopeni, el a fost preluat de un elicopter, care l-a dus direct la Bâlea, unde a aterizat pe gheața lacului înghețat,  la 2.000 de metri altitudine. Van Damme a fost însoțit atunci de o echipă formată din 100 de persoane. Actorul apare în reclama la „Coor Light”, cărând, spărgând și tăind gheața pentru a construi un bar în vârful munților înzăpeziți.
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1