Steven Seagal, acuzat de viol de o actriţă: «Eram virgină»

hepta_2591439.jpg

steven seagal acuzatii
Steven Seagal neagă acuzațiile și spune că femeile au fost plătite să-i strice imaginea
foto: Hepta

Vin vremuri grele pentru Steven Seagal. Actorul de 65 de ani a fost acuzat de hărțuire sexuală de mai multe femei, iar zilele trecute o actriță a dezvăluit că a fost violată pe când avea doar 18 ani.

Este vorba despre Regina Simons, actriță care a apărut în filmul lui ”On deadly ground”, lansat în anul 1994.

spl1177351_001.jpg

steven seagal, agresiune sexuala, ancheta politie, jenny mccarthy, portia de rossi
Steven Seagal, 65 de ani, a refuzat să comenteze acuzaţiile
foto Guliver / Splashnews
 

Actriţa de 43 de ani a povestit pentru publicaţia The Wrap că avea numai 18 ani când a fost violată de Steven Seagal. Ea spune că a fost invitată la o petrecere în casa actorului din Beverly Hills. Odată ajunsă acolo, tânăra și-a dat seama că nu mai era nimeni acolo în afară de ea și Steven.

steven seagal acuzatii violZoom
Regina Simons şi Faviola Dadis au făcut acuzaţiile în timpul unei conferinţe de presă, alături de avocata lor, Lisa Bloom
foto: Hepta

 

„M-a dus într-o cameră şi a închis uşa, apoi a început să mă sărute. Mi-a scos hainele şi, înainte să-mi dau seama, era deasupra mea şi mă viola… Nu-mi începusem viaţa sexuală“, a povestit Regina. Aceasta spune că pur şi simplu nu a putut avea nicio reacţie, „fiind prinsă cu garda jos“. În plus, mai spune ea, actorul era de trei ori cât ea, aşa că nu avea nicio şansă într-o confruntare cu el, scrie adevarul.ro.

„Nu a fost nimic consensual în asta. Nu m-am putut mişca, am împietrit pur şi simplu. Era ca şi când mă priveam pe mine, din afara corpului, undeva deasupra. Mi-am concentrat privirea pe un tablou din cameră, era al soţiei lui“, a mai spus Simons.

„Pentru prima dată în 25 de ani, mi-am permis să procesez ceea ce s-a întâmplat şi să lucrez prin durere. Mă rog ca abuzatorul meu să se poată vindeca şi el pentru că vreau să fie conştient, vreau să recunoască ce s-a întâmplat“, a conchis femeia.

Un fost model l-a acuzat de agresiune sexuală

Faviola Dadis l-a acuzat, la rândul ei, pe Stevean Seagal de agresiune sexuală şi a declarat că trebuie să fie tras la răspundere. Fostul model a declarat că l-a întâlnit pe actor în 2002, pe când avea doar 12 ani şi filma pentru un lungmetraj despre Genghis Khan. După alte două audiţii, în care erau prezenţi şi alţi oameni, Dadis a spus că a fost invitată la o audiţie privată la W Hotel şi i s-a cerut să poarte un bikini pe sub haine. Când Seagal i-a cerut să facă o defilare în costumul de baie, i-a spus actorului că „s-ar simţi incomod“. „Cu toate acestea, în loc să-mi respecte limitele, Steven şi-a vârât mâna sub sutienul meu şi a început să mă ciupească de sfârcuri, apoi a început să mă pipăie în zona intimă“.

Femeia ar fi strigat atunci că audiţia s-a terminat şi a început să-şi adune lucrurile. „Steven stătea acolo calm ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, când de fapt, era vizibil că eram foarte speriată şi terifiată de această experienţă“, a povestit femeia.

Actorul spune că femeile au fost plătite să mintă

Seagal a negat pentru „InfoWars“ că acuzaţiile ar fi adevărate, afirmând că femeile au fost plătite pentru a minţi: „Nu au nici o dovadă, nici un martor“.

Regina Simons şi Faviola Dadis au făcut acuzaţiile în timpul unei conferinţe de presă, alături de avocata lor, Lisa Bloom. Femeile au depus, de asemenea, o plângere la Departamentul de Poliţie din Los Angeles.

Printre femeile care l-au acuzat anterior pe actor de abuz sexual se numără şi actriţa Portia de Rossi, soţia lui Ellen DeGeneres. Steven Seagal a fost acuzat şi de jurnalista TV Lisa Guerrero, dar şi de actriţele Rae Dawn Chong, Katherine Heigl şi Jenny McCarthy de hărţuire sexuală, după ce au fost invitate de către starul hollywoodian la câte o „audiţie privată“, în urmă cu mai bine de 20 de ani.

 

loading...
Loading...

Citește și