Starurile care riscă să moară ca Amy Winehouse. Află despre cine-i vorba!

Amy Winehouse este ultima dintre artiştii care au murit din cauza dependenţei de droguri. Însă printre starurile de la Hollywood mai sunt alte 6 vedete care sunt în pericol să aibă acelaşi sfârşit ca şi artista de muzică jazz.

1. Whitney Houston - a devenit celebră datorită talentului său inconfundabil, în timp fiind considerată artista cu cea mai bună voce din istoria R.B- ului. Însă, din cauza consumului mare de cocaină, artista şi-a pierdut talentul muzical şi nu mai este în stare să cânte nici propriile melodii.

2. Lindsay Lohan - în vârstă de numai 25 de ani, vedeta are la activ mai multe scandaluri decât roluri jucate. Blonda a provocat multe incidente neplăcute din cauză că se afla sub influenţa drogurilor şi a băuturilor alcoolice. Ba mai mult, artista a fost de enumerate ori la un pas de moarte din pricina stupefiantelor.


3. Britney Spears - după divorţul de Kevin Federline, artista a început să consume cocaină şi alcool. Din cauza faptului că Britney nu era niciodată lucidă şi mereu sub influenţa drogurilor, a pierdut custodia copiilor săi şi a fost internată într-o clinică de psihiatrie.

CLIIMA20110727_0203_1.jpg

Britney Spears

4. Courtney Love - actriţa s-a drogat şi însărcinată, ajungând să procure substanţele interzise chiar şi de la prostituate. În acest moment încearcă să renunţe însă îi este foarte greu să stea departe de tentaţii.


5. Charlie Sheen - Din cauza drogurilor, actorul şi-a pierdut familia şi la scurt timp şi slujba. Din păcate acest lucru nu l-a determinat pe Charle să renunţe la viciu.


6. Kate Moss - Viaţa modelului a fost şi este o adevarată aventură ruptă din filme pentru mulţi dintre oameni. Kate arată mai îmbătrânită ca oricând din cauza nopţilor pierdute în cluburi. Modelul a căpătat chiar şi o poreclă ruşinoasă din cauza dependenţelor sale: CoKate.


Loading...