Starurile au luat-o razna de la băutură

ma125-vedext-1.jpg

Madonna a cerut un pahar cu băutură pe scenă
Foto: Twitter/ Hepta/ Guliversplashnews/ AP
Citeste tot despre: 

Nu se mai pot stăpâni! Madonna îi îngrijorează pe fanii din întreaga lume cu comportamentul ei din ultima vreme. Ea a urcat, joi seara, pe scenă, la Melbourne, beată moartă. Şi Johnny Depp o ţine numai în beţii.

Madonna  (57 de ani) a venit la concertul din cadrul turneului său mondial ”Rebel Heart”, pe care l-a susţinut în oraşul australian, cu patru ore întârziere. Era beată criţă şi îmbrăcată ciudat, în costumaţie de clovn. S-a tăvălit pe scenă şi a izbucnit în plâns, vădit foarte tulburată. A cerut un cocktail Cosmopolitan şi a continuat să bea în timp ce cânta. De când fiul ei, Rocco, în vârstă de 15 ani, a fugit la tatăl lui, regizorul Guy Ritchie (47 de ani), la Londra, în urmă cu câteva luni, Madonna a luat-o razna.

ma225-vedext-2.jpg

Cântăreaţa s-a tăvălit pe scenă
Foto: Twitter/ Hepta/ Guliversplashnews/ AP

În timpul concertului de la Melbourne cântăreaţa a dedicat mai multe cântece băiatului, disperată că nu poate să îl aducă înapoi la ea. A apelat şi la justiţie, dar până acum nu i-a reuşit nimic. De aceea, vedeta, care are o avere de 800 milioane $, îşi îneacă amarul în băutură. Actorul Johnny Depp (52 de ani) o ţine şi el numai în beţii în ultima vreme. Starul din ”Piraţii din Caraibe”, care are o avere de 100 milioane $, a fost surprins recent la o băută împreună cu prietenii în faţa unei clădiri din centrul Los Angeles-ului.

Şi Kate Moss este o beţivă

kate25-vedext-4.jpg

Kate se face praf de la câteva pahare
Foto: Twitter/ Hepta/ Guliversplashnews/ AP

Fotomodelul Kate Moss (42 de ani) are de asemenea o slăbiciune pentru pahar. Vedeta britanică, care are o avere de 80 de milioane de dolari, a fost surprinsă în repetate rânduri beată criţă. După ce bea numai câteva pahare, diva abia se mai poate ţine pe picioare. Gurile rele spun că recent şi-a făcut praf genunchiul la schi, fiindcă era sub influenţa băuturii. În ultima vreme, diva a început din nou să bea  mult, ca în tinereţe. Ea a fost învăţată să se drogheze şi să se îmbete de Johnny Depp, care i-a fost iubit între 1994-1998.

Gérard Depardieu este dependent de alcool

depard25-vedext-depardieu-f.jpg

Actorul riscă să moară din cauza viciului
Foto: Twitter/ Hepta/ Guliversplashnews/ AP

Actorul francez Gérard Depardieu (67 de ani) e dependent de alcool, de câţiva ani. Laureat al premiului Globul de Aur şi nominalizat la Oscar, starului îi place să tragă la măsea, vin sau tărie, şi s-a făcut de râs în mai multe rânduri din această cauză. Beat mort, el a făcut pipi într-un avion de faţă cu toţi pasagerii, în august 2011. Actorul, cu o avere de 200 de milioane de dolari, riscă să moară prematur din cauza dependenţei de alcool.
Loading...

Citește și

  • bombardamente siria

    Bombardamentele rușilor în Siria se intensifică pe măsură ce oficialii încearcă să combată terorismul islamist. Deși ținta sunt extremiștii și simpatizanții grupării teroriste Stat Islamic/Daesh, în urma atacurilor rămân victimele colaterale, persoane nevinovate.

  • Madonna are mari probleme cu fiul său! Băiatul, în vârstă de 15 ani, a fugit de acasă. Rocco a ales să se ducă la tatăl lui, regizorul britanic Guy Ritchie (47 de ani), la Londra. Nu mai suporta regulile stricte impuse de mama lui. Cântăreaţa, care are o avere de 520 de milioane de dolari, e în stare să ajungă şi la Curtea Internaţională de la Haga pentru a-l readuce acasă, la New York. Iată de ce se plânge fiul că vedeta e o scorpie.

  • madonna

    Madonna nu se învață minte deloc! Celebra cântăreață adoră să facă spectacol la concertele ei, iar pentru acest lucru, și le organizează până la cel mai mic detaliu, de la coregrafie, la vestimentație. Uneori, alegerile artistei în ceea ce privește garderoba îi fac probleme pe scenă.

  • rocco ritchie madonna

    Diva a avut o cădere nervoasă în mijlocul unui concert. Madonna a recunoscut că a pierdut custodioa băiatului ei, Rocco, în procesul cu fostul ei soț, Guy Ritchie (47 de ani). În ultimele luni, artista a fost devastată pentru că fiul ei s-a mutat cu tatăl lui. Se pare că adolescentul nu mai vrea să aibă de-a face cu mama lui. Deși e cu nervii la pământ, cântăreața le-a spus prietenilor apropiați că și-a acceptat înfrângerea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1