Staruri fotografiate în arest! Cum arătau când au fost prinse pe picior greșit?

robert-hugh.jpg

Celebritățile au ajuns în arest
foto: Getty Images

Nu e niciun secret că unele staruri hollywoodiene au ajuns, cândva, în spatele gratiilor. Asta pentru că unele au condus sub influența alcoolului sau a drogurilor, altele fost indecente în spațiul public sau, pur și simplu, au condus cu permisul suspendat.

Haideți să vedem, așadar, infamele mugshots ale celebrităților, adică fotografiile de identitate ale starurilor încarcerate!

Robert Downey Jr.

În aprilie 2001, celebrul actor a fost arestat fiind suspectat că e sub influența drogurilor. La vremea arestului, Robert Downey Jr. fusese găsit mergând desculț prin Culver City, California. După câteva analize, actorul a ieșit pozitiv la testul antidrog, ceea ce a dus la arestarea lui preventivă. Actorul a fost pus în libertate după doar câteva ore, însă timp de trei ani s-a aflat sub supraveghere.

Hugh Grant

Au trecut 22 de ani de când Hugh Grant a fost arestat pentru indecență în public. Pe atunci, actorul fusese surprins făpcând sex în mașina sa cu o prostituată pe nume Divine Brown. Cum s-a terminat aventura lui? Cu despărțirea de Liz Hurley, cu care era implicat într-o relație serioasă, și o vizită la stația de poliție pentru un arest scurt. Hugh a primit atunci o amendă de 1000 de dolari și obligația de a merge la un program educațional pentru bolnavii de SIDA.

Vezi aici ce alte vedete au fost arestate!

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1