Stan şi Bran, din nou la Hollywood, într-un film de 10 milioane de dolari

Succesul peliculei despre viața lui Freddie Mercury i-a convins pe producătorii de la Hollywood să continue cu un nou film biografic, despre vedetele de comedie Stan şi Bran. Producția despre celebrul cuplu de comedianţi va avea premiera pe 11 ianuarie. Filmul se numeşte „Stan & Ollie”, iar în rolurile principale au fost distribuiţi John C. Reilly (Bran) şi Steve Coogan (Stan).

 

Regizorul Jon S. Baird şi scenaristul Jeff Pope au vrut să scoată în evidenţă mai multe poveşti despre cunoscutul duo, dar mai ales felul în care s-au cunoscut cei doi comici care au făcut istorie, mai exact, povestea lor nespusă. Filmul durează 97 de minute şi a avut un buget de 10 milioane de dolari. În alte roluri, le veţi vedea pe Shirley Henderson, în rolul soţiei lui Bran şi pe Nina Arianda, în rolul soţiei lui Stan. Oliver Hardy a trăit în perioada 1892–1957, iar Stan Laurel, între 1890 şi 1965.

Loading...
 
 

Citește și

  • oliver hardy

    Ani de zile şi-a făcut spectatorii să râdă însă, interpretul lui Bran, din celebrul cuplu de comici "Stan şi Bran", era complexat de faptul că era prea gras. Acest lucru i-a adus și moartea.

  • Viețile personale ale lui Stan și Bran nu au fost amuzante pe măsura filmelor de comedie cu care au încântat generații după generații. Lucru dovedit de un film care abordează aspectele mai puțin luminoase ale renumiților comedianți. Ultimii ani din viața marilor comedianți Stan și Bran sunt puși sub lupă într-un film biografic care îi are ca protagoniști pe Steve Coogan și John C Reilly.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1