Stallone, despre Schwarzenegger: «Era să moară, dar nu renunţă la trabuc»

15-ved-ext-foto1-6col-240-spl1021719_002.jpg

Arnold trabuc
Arnold fumează în medie două trabucuri pe zi, chiar dacă Stallone l-a rugat să se lase
Foto: Guliver/Splashnews

Arnold Schwarzenegger (70 de ani) se recuperează la clinica privată Cedars-Sinai din Los Angeles, după ce medicii l-au operat pe cord deschis, vineri. După ce s-a trezit din anestezie, Terminator şi-a şocat prietenul, pe Stallone, anunţându-l că nu renunţă la trabucuri.

La 70 de ani e puternic ca un bivol! Fostul Mister Olimpia, Arnold Schwarzenegger, a trecut cu bine printr-o operaţie care a presupus înlocuirea unei valve la inimă. Valva a fost iniţial montată în 1997, când medicii au descoperit o malformaţie congenitală cardiacă şi trebuia înlocuită. După ce şi-a revenit din anestezie, Arnold a vorbit cu prieneul său Sylvester Stallone (71 de ani).

15-ved-ext-foto2-90-90-spl1588864_001.jpg

Când prinde ocazia, Terminator dă pe gât două-trei beri la halbă
Foto: Guliver/Splashnews

 

“Sunt anumite lucruri la care nu poţi renunţa în viaţă, mi-a zis: la antrenamentele de la sală şi la trabucuri”, a declarat Stallone explicând că prietenul său se simte bine şi şi-a revenit (“He’s back!”). Cei doi actori cu averi de 400 de milioane $ s-au duelat în tinereţe însă, de 10 ani încoace, sunt cei mai buni prieteni.

Arnold a început să tragă din trabucuri cubaneze încă din 1995 şi nu le-a mai rărit deloc de atunci. E un mare consumator de bere şi mănâncă enorm. Se menţine în formă pedalând zeci de kilometri şi petrecând ore întregi la sala de forţă. În 2001, Arnold a avut un accident de motocicletă când şi-a pus proteze la capul femural şi la umăr. În 2003 s-a rănit iar la umăr, iar în 2006 şi-a rupt femurul la schi. În ciuda faptului că atât fosta soţie Maria Shriver cât şi amicii (Stallone şi Jason Statham) l-au rugat să fumeze mai puţin, Arnold se încăpăţânează. Îi plac aşa de mult “havanezele” încât nu concepe să renunţe la ele. Arnold fumează în medie două trabucuri pe zi.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1